Infrarood spiegel

Spiegel infrarood verwarming

Infrarood spiegel verwarming

Welltherm

Welltherm infrarood spiegel verwarming is vanwege de ongeëvenaarde korte opwarmtijd uitstekend geschikt voor een aangenaam klimaat in de badkamer. Wij bieden verschillende ontwerpen in verschillende maten, vermogens en afwerkingen aan. 

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegelverwarming. Of het nu voor boven wastafel is of tot 1,8 m breed, Welltherm heeft de juiste infrarood oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Een spiegel verwarming kan je ook goed inzetten in ruimtes zoals de woonkamer, entree hal, kledingkamer en slaapkamer. 

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Infrarood design panelen

Welltherm

Welltherm heeft diverse prachtige infrarood verwarming in design uitvoering, waaronder de spiegel infrarood verwarming. Duurzame en aangename warmte verpakt in een efficiënt spiegelpaneel. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Een spiegelpaneel is uitermate geschikt voor de badkamer. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Spiegel infrarood verwarming badkamer-verwarming-spiegel-infrarood-paneel-infrarood-verwarming-handdoekdroger-18.jpg

Spiegel verwarming met handdoekdroger in badkamer

De meest geziene combinatie in de badkamer is een infrarood spiegel verwarming met een Welltherm warmtepaneel handdoekdroger. Het spiegelpaneel hang je boven de wastafel en de handdoek verwarming met beugels bevestig je tegenover de douche of het bad. Altijd warme en droge handdoeken en een onbeslagen spiegel in de badkamer.

Het infrarode glaspaneel heeft speciale handdoek dragers die met onzichtbare beugels aan de achterkant van het paneel bevestigd zijn. Het lijkt daardoor net of de handdoeken in de lucht zweven. Een echte aanvulling voor jouw badkamer. 

Het bovenste deel van de handdoek droger is infraroodverwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120 graden Celsius. Het onderste deel van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken, welke een maximale temperatuur van 70 graden Celsius bereikt. Dankzij de IP54-klasse zijn beide warmtepanelen spatwaterdicht.

Spiegel infrarood verwarming in de slaapkamer

Een spiegel infrarood verwarming is niet alleen geschikt voor de badkamer, maar staat ook prachtig in de slaapkamer of kledingkamer. Infrarood verwarming zorgt gelijk voor de juiste lucht vochtigheidsgraad, waardoor je een betere nachtrust ervaart. 

Met een ir spiegel paneel in de slaapkamer heb je een mooie passpiegel en breng je daarnaast de temperatuur in de kamer op het juiste niveau.Door het slanke ontwerp van 2,2 cm past het spiegelpaneel op iedere vrije muur. 

Geen lelijke traditionele radiotoren meer onder het raam, die stinken en geluid maken. Maar een prachtige passpiegel die geurloos en geruisloos is. Doordat de objecten in de slaapkamer de warmte lang vasthouden, kan je zonder te veel warmteverlies de ruimte luchten. Ook kan je een raam op een kier zetten voor verse lucht. 

welltherm paneel print

Bespaar energie met

welltherm infrarood paneel print contact

Woonkamer en hal spiegelverwarming

Een infrarood spiegelverwarming in de woonkamer is een ware aanvulling op jouw interieur. De spiegel met verwarming van Welltherm heeft een licht verchroomd spiegeloppervlak. De infrarood verwarming Stone Art is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Dit betekent dat het robuust, stevig en veilig is. 

Ze zijn slechts 2,2 cm dik, waardoor het niet eens opvalt dat het een spiegel en verwarming in één is. Het vermogen van een spiegelpaneel varieert van 360 tot 1725 watt. Het benodigde vermogen is afhankelijk van de ruimte die je wilt verwarmen. 

Een hal verwarming is geen overbodige luxe. Vaak komt er toch vanuit de hal die naar de woonkamer trekt. Indien je de hal verwarmt met een infrarood verwarming heb je geen last meer van koude trek. 

Vermogen en maten tabel spiegel paneel

Afmetingen (cm)Vermogen (W)Geschikt voor m2
40 x 90 x 2,2    3605 à 7
60 x 60 x 2,2    3705 à 7
60 x 90 x 2,2    5808 à 12
40 x 150 x 2,2    6259 à 13
60 x 120 x 2,2    78011 à 16
60 x 150 x 2,2    93013 à 19
75 x 150 x 2,2   125018 à 25
90 x 180 x 2,2   172525 à 35
infrarood verwarming spiegel

Maar liefst 5 jaar garantie

INFRAROOD panelen

Spiegel met verlichting en verwarming

Een spiegel verwarming kan je ook voorzien van led verlichting. Twee energiezuinige items tot één samengesteld. De Welltherm LED kaders infrarood panelen kan je zonder extra stroomkabel aansluiten. Het geeft een aangenaam warm wit, dimbaar licht. 

Efficiënte LED-lichtstrips in het armatuur, stralen hun licht gelijkmatig uit dankzij een witte, doorschijnende strooilicht cover. Het lichtframe zelf is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dankzij de modulaire opbouw is het geschikt voor alle Welltherm infrarood panelen. In het bijzonder staat het mooi bij spiegelpanelen aan de muur. 

Het lichtframe bedien je met een optioneel verkrijgbare afstandbediening met wand schakelaar. Dankzij het formaat van 55 x 55 mm past de schakelaar in het frame van de gangbare schakelaars van bekende fabrikanten. Efficiënte Led technologie gecombineerd met effectieve infrarood warmte.

Besparing met thermostaat spiegel verwarming

De bediening van de infrarood spiegel verwarming wordt verzorgd door ons betrouwbare radiografische besturingssysteem. Je kan de thermostaat ontvanger plaatsen waar je wilt en optioneel bedienen met de app op je smartphone. Door programmatie op maat, verwarm je de ruimte alleen op aanvraag. Oftewel wanneer je de ruimte gebruikt. 

Met een thermostaat verwarming bespaar je waardevolle energie en zorgt voor een perfecte feel-good warmte. Met een intelligente thermostaat leert de warmte- en tijdvereisten van de ruimte die moet worden geregeld. 

Dankzij het voorspellende algoritme past de thermostaat zich vervolgens automatisch aan. Het resultaat spreekt voor zich, aanzienlijk minder energieverbruik en tegelijkertijd verbeterd comfort met een halve afwijking rond de ingestelde doeltemperatuur. 

Welltherm badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 15

Welltherm is de Duurzame verwarming

Kies voor infrarood panelen

Kosten besparende infrarood verwarming

Infrarood verwarming onderscheidt zich van andere verwarmingen op het gebied van kostenbesparing, onderhoud en gezondheid. Infrarood verwarming is geruisloos, geurloos en onderhoudsvrij. De installatie van een ir paneel is eenvoudig en snel. 

Een spiegel verwarming van gehard glas wordt kant en klaar geleverd inclusief stekker. Met behulp van de montage beugel en installatie kit monteer je de spiegel aan de wand. Je hoeft daarna alleen nog de elektrische stroom in te schakelen. 

De spiegelverwarming is strak vormgegeven. Evenals de andere glazen infrarood verwarming in design uitvoering. Wat dacht je van een infrarood verwarming krijtbord uitvoering, welke je met echt krijt beschrijft. Een infrarood verwarming kunst of foto en RAL kleur infrarood verwarming.

Met Welltherm infrarood panelen vind je altijd een passende oplossing die perfect kan worden geïntegreerd in jouw woonconcept. Eventueel met een led verlichting kader, staat ook erg mooi bij een spiegelpaneel. Vraag Welltherm België naar de mogelijkheden. 

welltherm infrarood paneel print infrarood verwarming foto

Verwarmen met infrarood verwarming

Infrarood verwarming wordt ook wel warmtepaneel genoemd. De ir panelen verwarmen op een manier die vergelijkbaar is met die van de zonnestralen, alleen dan zonder de schadelijke uv straling. Als het warmtepaneel aanstaat is de warmte te vergelijken met de warmte van de zon.

De panelen verwarmen niet de lucht, zoals een traditionele radiator doet, maar verwarmen direct de objecten en mensen waarmee de stralen in aanraking komen. Dit is een efficiënte manier van verwarmen en het zorgt daarnaast voor minder lucht- en stofcirculatie in huis.

Verwarmen met infrarood verwarming spiegel betekent duurzaam en energiezuinig verwarmen. Je bespaart tot wel 40% op de verwarmingskosten. De lange levensduur van de infrarood verwarming maakt het nog duurzamer. 

Bovendien stoot je in combinatie met groene energie geen CO2 uit. Meer weten? Vraag onze infrarood experts om uitleg en advies hoe jij jouw woning het beste kan verwarmen met infrarood panelen. 

Welltherm is de toekomst van verwarmen

iedereen stapt over op elektriciteit