Infrarood verwarming foto

welltherm infrarood paneel print infrarood verwarming foto

Welltherm infrarood verwarming foto

Een foto verwarming aan de muur

Een verwarmingselement als decoratie in jouw woning of kantoor, is dit mogelijk? Ja, dit is zeker mogelijk met de infrarood verwarming Foto van Welltherm. Met een design warmtepaneel ben je verlost van de lelijke radiatoren die de inrichting verpesten. 

Een infrarood verwarming is geurloos en maakt geen geluid. In alle stilte kan je genieten van de mooie foto infrarood panelen aan jouw muur. Het combineert aangename warmte met een prachtig design. Daarnaast profiteer je ook direct van een energiezuinig verwarming. 

De Welltherm panelen zijn voorzien van de hoogwaardige ESHC verwarming technologie. Dit betekent dat het paneel volledig wordt verwarmd tot in alle hoeken en randen. Dit levert je vervolgens een hoog rendement op. De achterkant van het paneel is zeer goed geïsoleerd, waardoor je geen warmte verliest.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Hoog rendementspanelen

Welltherm

Welltherm heeft diverse prachtige infrarood verwarming in design uitvoering, waaronder de foto infrarood verwarming. Duurzame en aangename warmte verpakt in een efficiënt fotopaneel. 

Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Met dit hoge rendement bespaar je direct geld op de verbruikskosten. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

badkamer-verwarming-spiegel-infrarood-paneel-infrarood-verwarming-handdoekdroger Welltherm

Voordelen van infrarood foto verwarming

– Weinig benodigde ruimte door het vlakke verwarmingspan
– Zeer efficiënte en effectieve verwarmingstechnologie.
– Ontelbare individuele ontwerp mogelijkheden.
– Eenvoudige installatie aan de wand.
– Aangename directe warmte middels gezonde infrarood stralen.
– Geruisloos en geurloos verwarmen.
– Leverbaar met of zonder frame.
– Bediening via slimme of geïntegreerde thermostaat.
– 5 jaar garantie

Van welk materiaal is een foto verwarming gemaakt?

Het oppervlak van het foto paneel is gemaakt van metaal of hoogwaardig ESG veiligheidsglas dat brandwerend is. Daarnaast is het in staat om een oppervlakte temperatuur aan te kunnen van maar liefst 120 graden Celsius.

De wandpanelen van Welltherm worden uit veiligheidsoogpunt niet warmer van 85 graden Celsius. Een verwarming binnen handbereik moet je namelijk kunnen aanraken. Met een infrarood wandpaneel is er tevens geen gevaar op brandwonden of blaren en is veilig voor kinderen en dieren.

Het paneel zonder frame is zeer dun, slechts 1,7 tot maximaal 2,2 centimeter. De uitvoering van LED kaders infrarood panelen met foto is 3 centimeter dik. De IR panelen zijn in iedere RAL-kleur beschikbaar. Net als bij een schilderij, kies je ook een mooie passende omlijsting voor jouw foto, maar dan nu met zuinige LED verlichting.

welltherm paneel print infrarood verwarming foto

Tot wel 40% energie besparing

zuinige INFRAROOD VERWARMING

Hoe foto infrarood verwarming werkt

Een infraroodverwarming werkt met lange golf infrarood straling. Deze zijn vergelijkbaar met de stralen van de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. Niet de lucht wordt verwarmd, maar infrarood straling warmt direct de objecten en mensen op. De meubels, vloer en muren slaan de warmte lang op. 

Vervolgens weerkaatsen de ir-stralen bijna op alles in de kamer. Indien jij je in het stralingsbereik van 3 à 4 meter bevindt, voel je van alle kanten de comfortabele warmte. Infrarood heeft daarnaast een gezonde werking op ons gestel. Door de warmte ontspannen de spieren, verlicht het gewrichtspijnen en verbetert de bloedsomloop. 

Foto kiezen en afdrukken

De productie van jouw fotopaneel gaat als volgt in zijn werk. Je kiest een eigen foto of afbeelding welke wij vervolgens middels de nieuwste technologie op het warmtepaneel afdrukken. Je geeft ook aan of je een metalen infrarood paneel wilt hebben of van glas. 

Een foto-afdruk op een glaspaneel heeft diepe kleuren en een glans of mat afwerking. Het oppervlak van het glazen infrarood warmtepaneel is kras- en zuurbestendig. Bij een print op een metalen paneel is het oppervlak afgewerkt met een poedercoat. Daardoor lijkt de foto meer op een canvas afdruk.

Print afdruk is vakwerk

Ga nooit zelf een infraroodpaneel verven, bedrukken of beplakken. Vanwege de hoge temperaturen van 120 graden Celsius die het oppervlak bereikt, is gewone verf niet toereikend. Naast dat eigen verf gaat bladderen, heb je ook warmteverlies. Laat het daarom altijd over aan dé specialist van Welltherm. 

Infrarood verwarming foto combineert de efficiënte warmte met een prachtig ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een warmtepaneel welke tevens mag opvallen in jouw woning. Ook verkrijgbaar met een afdruk van logo’s of beelden voor bedrijven.

print-art-welltherm-002
welltherm infrarood paneel print kunst

Maar liefst 5 jaar garantie

INFRAROOD panelen

thermostaten welltherm

Energie besparing met thermostaat

De bediening van de infrarood verwarming wordt verzorgd door ons betrouwbare radiografische besturingssysteem. De ontvanger plaats je op een handige bereikbare plek. Tevens kan je de thermostaat bedienen via de smart home app. Door programmatie op maat, verwarm je de ruimte alleen wanneer je warmte wenst.

Met een thermostaat verwarming bespaar je waardevolle energie en zorgt voor een aangename feel-good warmte. Met een intelligente thermostaat leert de warmte- en tijdvereisten van de ruimte die moet worden geregeld. Dankzij het voorspellende algoritme past de thermostaat zich vervolgens automatisch aan. 

Het resultaat spreekt voor zich, aanzienlijk minder energieverbruik en tegelijkertijd verbeterd comfort met een halve afwijking rond de ingestelde doeltemperatuur. Met iedere graad dat je de thermostaat naar beneden stelt bespaar je al 6% op de verbruikskosten.

Design warmtepanelen van Welltherm

Infrarood verwarming met foto combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de prachtige oplossing voor een warmtepaneel welke tevens mag opvallen in jouw woning of kantoor. 

De warmtepanelen met foto zijn tevens leverbaar als infrarood verwarming bedrijven. Met of zonder frame en optioneel met een Led-verlichting. Het foto paneel is strak vormgegeven. Evenals de andere infrarood verwarming in design uitvoering. 

Wat dacht je van een infrarood spiegel paneel in de badkamer, nooit meer een beslagen spiegel. Een infrarood verwarming kunst, een RAL kleur infrarood verwarming of een infrarood verwarming krijtbord welke je met echt krijt beschrijft. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw woning of kantoor met infraroodstraling te verwarmen. Of koop direct in onze online shop. 

energiezuinige en duurzame

INFRAROODpanelen