Infrarood verwarming krijtbord

Welltherm krijtbord zwart

Welltherm Krijtbord infrarood verwarming

Meer dan alleen een verwarming

Een krijtbord infrarood verwarming is ander prachtig en functioneel verwarmingspaneel van Welltherm. Het is een krachtige infrarood verwarming en schoolbord. Het zwart matte glazen oppervlak kan je met echt krijt beschrijven. 

Infrarood verwarming krijtbord zien we vaak terug in de keuken, kinderkamer, restaurants, scholen, wellness centra en kantoren. Op het oppervlak kan je zoals op een bord berichten schrijven, tekenen, afspraken noteren en het menu noteren.

Een krijtbord infrarood verwarmingspaneel heeft een heerlijke warmte afgifte met een strak design. Zodra het paneel aan gaat geniet je vrijwel direct van de comfortabele warmte. Daardoor past een krijtbord verwarming perfect in de keuken of kinderkamer. 

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Infrarood verwarming

Welltherm

– Je beschrijft het krijtbord paneel met echt krijt.
– Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.
– Ideaal voor ruimtes zoals keuken, kinderkamer, scholen en restaurants.
– Gemakkelijke installatie dankzij de muurbeugel.
– Efficiënte en directe warmte.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

welltherm krijtbord keuken

Krijtbord keuken paneel

Met een krijtbord keuken paneel heb je het nooit meer koud in de woonkeuken. Met de slimme thermostaat, die geïntegreerd zit in de krijtbord verwarming, stel je eenvoudig de tijd in hoe laat de verwarming aan moet gaan. Je bedient de verwarming heel gemakkelijk met de app op je mobiele telefoon.

Infrarood krijtbordverwarming is ideaal voor gebruik als bijverwarming in de keuken. Het zorgt voor de juiste temperatuur in de woonkeuken. Dankzij het slanke ontwerp, slechts 2,2 centimeter dik, verspillen infrarood panelen geen waardevolle ruimte in de keuken. Ze kunnen perfect geïntegreerd worden bij de inrichting.

Met een schoolbord verwarming in de keuken geniet je iedere dag opnieuw van een heerlijk kopje koffie in een warme omgeving met infrarood stralen. Het paneel heeft een snelle reactietijd en is daardoor binnen enkele minuten warm. Een krijtbordpaneel in de keuken is ideaal.

Krijtbord in de kinderkamer

De krijtbord infrarood verwarming van Welltherm is ook zeer geschikt voor de kinderkamer. De kinderen kunnen erop tekenen en dat terwijl ze genieten van een warme kinderkamer. Neem gekleurd krijt voor een nog beter resultaat van de tekeningen. 

De panelen hebben geen scherpe randen, waardoor ze veilig zijn om in de kinderkamer aan de muur te monteren. Bovendien zijn de warmtepanelen beveiligd met overhitting sensoren. Mocht het paneel te warm worden, dan schakelt deze automatisch uit. De krijtbord infraroodpanelen kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms.

Welltherm print-art-welltherm
welltherm paneel print infrarood verwarming foto

Duitse kwaliteit verwarming

De Welltherm krijtbord verwarming is voorzien van ESG-veiligheidsglas. Dit glas heeft een thermische behandeling ondergaan waarbij het glas wordt verhit naar 700°C om het vervolgens met een shockeffect te laten afkoelen. Hierdoor wordt het glas in een spanningstoestand gezet en verkrijgt het een hoge elasticiteit en buigvastheid.

Ondanks de lage wattages welke de krijtbordpanelen nodig hebben wordt wel de ideale oppervlaktetemperatuur gehaald van 120°C. Dit zorgt ervoor dat je een optimale besparing geniet op de energie uitgaven.Het krijtbord infraroodpaneel is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Vraag onze adviseurs welk paneel het beste past.

Welltherm is de toekomst van verwarmen

iedereen stapt over op elektriciteit

Functionele en designvolle infrarood verwarming

Infrarood verwarming krijtbord is functioneel en stijlvol van design. Het functionele aspect van deze infraroodverwarming is dat je het met echt krijt beschrijft. Maar ook het uiterlijk speelt een belangrijke rol. De krijtbordpanelen zijn strak en stijlvol en passen in elk interieur. 

Met een dikte van 2 cm en de afgeronde hoeken geven dit paneel een tijdloos design. Het infrarood krijtbord bewijst de dubbele functionaliteit in de keuken, maar ook op de studentenkamer of kinderkamer. Zelfs in de horeca is dit memobord een blikvanger, een grote menukaart waar de warmte van afstraalt. 

Welltherm print art infrarood panelen
welltherm infrarood paneel print zwart

Montage krijtbordpaneel

De montage van een schoolbord paneel is eenvoudig en snel. Je monteert het warmtepaneel verticaal of horizontaal aan de wand. Dankzij de meegeleverde muurbeugel, boormal, pluggen en schroeven is het gemakkelijk. Dankzij het goede montage systeem bieden de warmtepanelen een stabiele en veilige ophanging.

Een krijtbordpaneel is geen magneetbord. Omdat het oppervlak een temperatuur van 120 graden bereikt, mag het nooit beplakt worden met tape. Gebruik van magneten is ook niet toegestaan. Het oppervlak van het warmtepaneel mag nooit geblokkeerd worden, dit verminderd namelijk de warmte-afgifte. 

Bespaar kosten met infrarood verwarming

Infrarood verwarming onderscheidt zich van andere verwarmingen op het gebied van kostenbesparing, onderhoud en gezondheid. Infrarood verwarming is geruisloos, geurloos en onderhoudsvrij. De installatie van een warmtepaneel is eenvoudig en snel. De infrarood verwarming Stone Art en krijtbord verwarming is gemaakt van gehard glas. 

Het krijtbord paneel is strak vormgegeven. Evenals de andere glazen infrarood verwarming in design uitvoering. Wat dacht je van een infrarood spiegel paneel in de badkamer, nooit meer een beslagen spiegel. Een infrarood verwarming kunst of foto en RAL kleur infrarood verwarming.

Met Welltherm infrarood panelen vind je altijd een passende oplossing die perfect kan worden geïntegreerd in jouw woonconcept. Eventueel met duurzame led kaders verlichting. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw woning, kantoor of horeca pand.

welltherm infrarood paneel print

Maar liefst 5 jaar garantie

INFRAROOD panelen