RAL Kleur infrarood verwarming

welltherm infrarood paneel

Welltherm RAL kleur infrarood verwarming

Kies de kleur die bij je interieur past

Een infrarood verwarming is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Een fel oranje infrarood paneel in de kinderkamer, een zwart paneel in de woonkamer of een tint van blauw in de keuken. 

Wil je liever een onopvallend warmtepaneel, dan kies je voor een subtiel wit of crème. De Welltherm infrarood panelen kunnen worden ontworpen in alle standaard RAL-kleuren en zijn individueel aan te passen aan jouw woonlandschap. 

Naast de frameloze versie heeft Welltherm ook de mogelijkheid om een versie met frame te leveren in elke gewenste RAL-kleur. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

In alle kleuren leverbaar

Welltherm

Door een eigen kleur te kiezen, personaliseer je het infrarood paneel. Kies de kleur die bij jou past. Maak vervolgens de keuze of je deze in glans of mat wilt hebben. Het paneel is gemaakt van veiligheidsglas of metaal. Het oppervlak van de mat RAL-kleur metalen infrarood panelen zijn tevens mooi afgewerkt met een poedercoat laag.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

welltherm kaders ral kleur infrarood verwarming

RAL-kleur infrarood paneel

De kleurrijke infrarood panelen van Welltherm zijn in tal van RAL-kleuren verkrijgbaar. Je hebt daardoor een keuze uit extreem veel kleuren en tinten. Daarom zijn we ervan overtuigd dat er altijd een kleur bij zit, die ook bij jouw inrichting past. 

Infrarood verwarming is zeer dun, slechts 2 tot 3 centimeter dik, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen op de muur of het plafond. Dankzij ons unieke bevestigingssysteem lijkt het alsof het verwarmingspaneel in de lucht zweeft. Het warmte paneel is zeer strak op de muur gemonteerd, je ziet niet eens dat het bevestigd is. 

De moderne infrarood panelen van Welltherm zijn verkrijgbaar in strakke uitvoering zonder frame. Maar je kan ook kiezen voor de LED kaders infrarood panelen. Fleur je huis op met de gekleurde infraroodpanelen met zuinige led verlichting.

Muur infrarood paneel

De RAL-kleur infrarood verwarming kan je zowel aan de wand en het plafond monteren. De Welltherm infrarood verwarming is in vele designs verkrijgbaar, zodat er altijd wel een warmtepaneel bij zit die bij jou in de smaak valt. Gebruik de verwarming als decoratief item of kies voor subtiele kleur waarmee het paneel opgaat in het interieur. 

Welltherm wand verwarming bereikt dankzij de infrarood-technologie, een uniform oppervlakte temperatuur tot 120 graden Celsius, waardoor de warmte gelijkmatig overal wordt verdeeld, zelfs in grote huiskamers of andere grote ruimtes. De warmtebron van Welltherm infrarood verwarming is gemaakt van hoge kwaliteit silicone verwarming. 

Plafond RAL-kleur infrarood verwarming

Voor de woonkamer adviseren wij altijd een plafond paneel te monteren. Vanaf boven heeft een infrarood verwarming een grotere warmte verspreiding. Bovendien wordt de vloer ook gelijk opgewarmd, net zoals een vloerverwarming. Voor het plafond paneel is het ook erg mooi om een led-frame te plaatsen. 

Zowel duurzame warmte als verlichting in één toestel. De verlichting en verwarming is apart van elkaar te bedienen. Het frame kan je ook in alle RAL-kleuren bestellen. Dankzij de montagebeugel en installatie kit is de installatie van zowel een plafond als wandpaneel eenvoudig. We raden wel aan om dit altijd met twee personen te doen. Uiteraard kan je ook onze installatie dienst inschakelen. 

Bespaar energie met

Voordelen van RAL-kleur infrarood panelen

– In alle kleuren verkrijgbaar.
– Snelle montage.
– Eenvoudige installatie met meegeleverde installatie kit.
  Bediening via thermostaat.
– Op afstand temperatuur regelen en instellen via smart home app.
– Gezonde warmte, vergelijkbaar met de zon.
– Hoge kwaliteit en service.
– Energie zuinig en duurzaam in verbruik.
– Unieke design mogelijkheden.
– Geen extra onderhoudskosten.
– CO2-neutraal met eco- en zonne-energie.
– Onafhankelijk van fossiele brandstoffen.
– Met ingebouwde overhitting sensoren.
– 5 jaar garanties.

Welltherm krijtbord zwart
Welltherm print-art ral kleur infrarood verwarming

Investeer in hoge kwaliteit infrarood verwarming

De verschillen in kwaliteit van infrarood verwarming is aanzienlijk. De belangrijke onderdelen van een infrarood paneel moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Denk hierbij aan de warmtegeleider, bekabeling, voorkant paneel, isolatie en ook de thermostaat. 

Alleen op deze manier wordt een lange levensduur gegarandeerd en een consistent hoog rendement bereikt. De hoge kwaliteit Welltherm infrarood panelen zijn zuinig in gebruik, waardoor je bespaart op je verbruikskosten. De garantie die je bij Welltherm ontvangt is vijf jaar. Dit is beduidend langer dan de standaard garantie van twee jaar. 

De Welltherm infrarood verwarming met “Made in Germany” is zeker de investering waard. Onze IR verwarming heeft een aanzienlijk hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten in vergelijking met andere concurrenten. De levensverwachting van een infrarood verwarming die geproduceerd is in Duitsland is ook langer, te weten 30-35 jaar. 

Verschillende design mogelijkheden

Bij Welltherm zijn er vele design mogelijkheden. Naast de RAL-kleur infrarood verwarming kan je ook een paneel laten bedrukken met een eigen gekozen foto of beeld. Een design foto infrarood verwarming combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. 

Een foto of kleuren paneel is prachtige oplossing voor een verwarming welke tevens mag opvallen in jouw woning of kantoor. Ook leven we infrarood verwarming bedrijven. Druk je logo of werkfoto af op het warmtepaneel. Naast efficiënte warmte is het gelijk reclame voor je bedrijf. De Welltherm panleen van glas of metaal zijn allen stuk voor stuk strak vormgegeven.

Wat dacht je van een infrarood spiegel paneel in de badkamer, nooit meer een beslagen spiegel. Een infrarood verwarming kunst schilderij of een infrarood verwarming krijtbord welke je met echt krijt beschrijft. Wellicht ben je op zoek naar een marmeren look, kies dan voor onze infrarood verwarming Stone Art uitvoering. 

Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw woning of kantoor met infraroodstraling te verwarmen. Of koop direct in onze online shop. 

welltherm infrarood paneel print kunst

Welltherm is de toekomst van verwarmen

iedereen stapt over op elektriciteit