Hotyoga infrarood verwarming

Yoga studio uitrusten met infrarood verwarming

Welltherm hotyoga infrarood verwarming

Speciaal ontwikkeld om hotyoga studio’s te verwarmen

Welltherm heeft speciale hoge temperatuur panelen ontwikkeld voor het verwarmen van hotyoga en hot pilates studio’s. Deze infrarood panelen zorgen in een korte tijd voor de juiste hoge temperatuur van 38 tot 42 graden, die nodig is voor de hot yoga lessen. 

De hotyoga infrarood verwarming bereikt een oppervlakte temperatuur van maar liefst 190 graden Celsius. Deze temperatuur is optimaal voor het verwarmen van een hotyoga studio. De infrarood panelen worden aan het plafond gemonteerd, zodat de infrarood stralen op een efficiënte en effectieve wijze naar beneden stralen.

De yogi’s worden direct verwarmd, alsmede de vloer, muren en andere vaste objecten, welke de warmte lang vasthouden.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Hoge temperaturen met lage kosten

Welltherm hoge temperatuur panelen

Met een hotyoga verwarming profiteer je direct van hoge temperaturen met lage kosten. Naast dat je bespaart op het verbruik, heb je geen onderhoud en service kosten. De hotyoga infrarood verwarming van Welltherm is uiterst zuinig waardoor je al snel de investering hebt terugverdiend.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of koop direct de hotyoga panelen in onze online shop. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Welltherm Hotyoga verwarming

Verwarm jouw hotyoga studio met infrarood

Dankzij de hoogwaardige infrarood techniek ontstaat in de studioruimte binnen een korte tijd een weldadige en comfortabele warmte. Met de hotyoga infrarood verwarming beleven de yoga beoefenaars, zowel geestelijk als lichamelijk, een ontspannen en comfortabele les. De infrarood stralen zorgen voor een optimale transpiratie waardoor het lichaam reinigt.  

Doordat infrarood verwarming niet de lucht verwarmd, maar direct de objecten en mensen in de ruimte voelen de deelnemers al binnen enkele minuten de weldadige infrarood straling. Doordat het lichaam snel opwarmt komen de yogi’s daardoor sneller in hun Asana. 

Heb je ook interesse in toepassing van de Welltherm hotyoga verwarming in jouw yoga of hot pilates studio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je namelijk graag te woord en geven advies over wat de beste mogelijkheden zijn om jouw studio ruimte te verwarmen met hot yoga infrarood verwarming. 

Gezonde Yoga Bikram verwarming

De infrarood stralen verwarmen direct de objecten en deelnemers in de les. Daardoor komen de yogi’s dieper in hun Asana houdingen. Tevens gaat het rekken en stretchen beter. Daarnaast hebben de deelnemers de volgende dag veel minder spierpijn. Dit allemaal dankzij de gezonde en intense infrarood straling. 

Een ander voordeel van de Welltherm hot yoga bikram verwarming is dat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, zoals bij een convectie kachel wel het geval is. Daardoor heb je geen stofverplaatsing meer en geen schommelde temperaturen. Met een yoga bikram verwarming geniet je van hoge temperaturen en een schone lucht. 

Bovendien blijft de luchtvochtigheid ook op niveau. Geen beslagen ramen meer tijdens de lessen. Tevens kan je ook gerust een raam open zetten voor ventilatie, zonder veel warmteverlies te hebben. Dit komt omdat niet de lucht wordt verwarmd. De objecten houden de warmte lang vast. 

Hotyoga-verwarming-project-amsterdam2

Welltherm is de toekomst van verwarmen

iedereen stapt over op elektriciteit

Hotyoga-verwarming-project-antwerpen2

Installatie van de hotyoga warmtepanelen

De infrarood hotyoga warmtepanelen zijn speciaal gemaakt voor hot yoga, bikram en hot pilates lessen. De montage van de infrarood panelen vind plaats aan het plafond. Indien de studio hoger is dan 3 meter, worden de ir panelen gependeld. De infrarood warmtepanelen komen dan aan een staaldraad of ketting te hangen. 

Aan de infrarood panelen voor hot pilates zit een stekker die je aan het elektriciteitsnet koppelt. De hotyoga thermostaat verwarming zorgt bovendien voor een eenvoudige bediening van de gewenste temperatuur. Ook te bedienen via de smartphone. De levensduur van infrarood verwarming is tussen de 25 en 35 jaar. Je krijgt 5 jaar garantie.

Voordelen Hot Yoga en Hot Pilates infrarood verwarming

In de afgelopen jaren is het beoefenen van yoga lessen bij hoge temperaturen enorm gestegen. Vooral de Hot Yoga Bikram en Hot Pilates lessen zijn erg geliefd. Hot yoga helpt bij een hogere verbranding. Door de hoge temperaturen verbruik je namelijk meer energie. 

Bovendien heb je door de warmte minder last van spierpijn. Door het vele zweten krijg je een zachtere en schonere huid. De Welltherm hotyoga panelen kennen vele voordelen, zoals: 

– Geen luchtcirculatie, waardoor er geen stofdeeltje in de lucht zweven.
– Schoon binnenklimaat.
– Gelijkmatige verwarming van de studioruimte.
– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.
– Geen condensatie van vocht op de muren of ramen.
– Comfort bij lage lucht temperaturen.
– Weinig warmte verlies wanneer ramen open staat voor ventilatie.
– In korte tijd is de studio op 38 tot 40 graden Celsius.
– Geen onderhoudskosten en zuinig in verbruik.
– 5 jaar garantie.

Hotyoga-verwarming-project-zutphen3
Hotyoga-verwarming-project-rotterdam11

Meer weten over hotyoga infrarood panelen?

De warmtepanelen brengen de verwarmde studioruimte met gemak naar de gewenste temperatuur van 35 tot 42 graden Celsius. Waarna vervolgens de hot yoga, pilates of bikram lessen kunnen starten waarbij lichaam en geest samenkomen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van hotyoga studio verwarming? 

Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij nemen uitgebreid de tijd om je uit te leggen hoe de Welltherm hotyoga verwarming werkt. Het is ook mogelijk om bij jou op locatie af te spreken, zodat we gelijk advies kunnen uitbrengen hoe wij jouw yoga studio kunnen verwarmen met infrarood.

Tot wel 40% energie besparing

zuinige INFRAROOD VERWARMING