Infrarood verwarming voor bedrijven

welltherm infrarood paneel print zwart

Welltherm infrarood verwarming voor bedrijven

Woningbouw, utilitaire bouw en industriele omgevingen

Welltherm heeft infrarood oplossingen voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële panden. Infrarood verwarming voor bedrijven is een slimme keuze, waarmee de bedrijfskosten tot wel 50% kunnen dalen. De moderne manier van elektrische verwarmen met infrarood verwarming biedt bedrijven vele voordelen. 

Met infrarood verwarming voor bedrijven heeft Welltherm verschillende mogelijkheden. Voor kantoren zijn de metalen infrarood plafondpanelen toe te passen in het systeemplafond. Voor industriële omgevingen, zoals magazijn, loods of bedrijfshal zijn de korte golf infrarood stralers de oplossing. 

Voor sauna’s en wellness ruimtes bieden de Welltherm infrarood panelen ook uitkomst. De glazen en metalen ir panelen zijn namelijk met de IP54 klasse spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in vochtige ruimtes. Vraag ons naar de mogelijkheden van infrarood verwarming voor bedrijven.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Voor ieder bedrijf een infrarood oplossing

Direct besparen op de bedrijfskosten

Door de efficiënte verwarmingstechniek zijn de Welltherm infrarood panelen bijzonder geschikt voor gebruik in commerciële omgevingen. Zowel als hoofdverwarming en als bijverwarming.

Infrarood verwarming kan worden toegepast in zowel kleine bedrijven als in kantoren, winkelcentra, grote halen, magazijnen en garages. De infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren en hebben geen extra ruimte voor sturing of leidingwerk nodig.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

welltherm infrarood paneel print foto

Besparing op energiekosten

et infrarood verwarming kunnen bedrijven tot wel 50% besparen op de energiekosten. Ieder warmtepaneel is individueel te ontwerpen, waardoor ze gemakkelijk in het concept van jouw bedrijf passen. 

Of gebruik het infrarood paneel voor reclame doeleinden door bijvoorbeeld het bedrijfslogo op het paneel te laten drukken. De infrarood verwarming foto is hier zeer geschikt voor. Eventueel voorzien van led kaders infrarood panelen. 

De Welltherm infrarood panelen zijn ook toe te passen in de industriële sector, omdat het oppervlak krasvast en zuurbestendig is. Bovendien heeft Welltherm ook speciale korte golf infrarood stralers die ontwikkeld zijn voor industriële omgevingen te verwarmen. Dit is een ander assortiment van Welltherm. 

De infrarood panelen zijn gemakkelijk te monteren en werken plaats besparend in fabrieken, garages, werkplaatsen, magazijnen en archieven waar ruimte en plaatst m

Duurzaam bedrijven verwarmen

Door bedrijven elektrisch te verwarmen met infrarood verwarming ben je niet meer afhankelijk van de voorraad fossiele brandstoffen. Gebruik daarbij stroom van het zonnepanelen dak, zodat je volledig CO2 vrij het bedrijfspand verwarmd. 

Elektrisch verwarmen is de toekomst. Doordat infrarood verwarming maar liefst 93% van de energie omzet in infrarood warmte behaal je een hoog rendement. 

Bij infraroodverwarming wordt niet de lucht, maar worden wel voorwerpen en lichamen in de ruimte opgewarmd. Dat is onmiddellijk het grootste verschil met traditionele verwarming, waarbij de lucht wordt opgewarmd. Met infrarood panelen ervaar je eigenlijk dezelfde warmte als van de zon.

De warmtestralen zijn niet gevoelig voor tocht of luchtbewegingen. De verwarmde objecten houden de warmte lang vast. Daardoor bespaar je direct op de bedrijfskosten. Z

Welltherm print art infrarood panelen

Maar liefst 5 jaar garantie

INFRAROOD panelen

welltherm wit paneel

Kantoren verwarmen

Het verwarmen van kantoorruimtes en kantoortuinen kan lastig zijn. De meest voorkomende klacht in de winter is het binnenklimaat op kantoren. Wat het lastig maakt om tot een ideale situatie te komen, zijn de individuele verschillen in warmtebehoefte. 

Het is vaak zeer inefficiënt om een grote kantoortuin of aparte kamer door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. Dit vanwege de temperatuur schommelingen en luchtstroom gevoeligheid. 

De beste temperatuur op kantoor om in te werken is zo’n 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is ook niet goed. Dit kan zelfs voor medewerkers met hart- en vaatproblemen gevaarlijk zijn. 

Met infrarood verwarmingspanelen verwarm je één kantoor of de hele ruimte. Naast alle voordelen van infrarood verwarming is het voor bedrijven zeer spaarzaam om ruimtes apart van elkaar te verwarmen. Hierdoor kan voor iedere werkplek de gewenste temperatuur afzonderlijk worden ingesteld middels de thermostaat verwarming.

Draadloze thermostaat bediening

Door de draadloze thermostaten regel je de infrarode panelen van Welltherm individueel Vooral in grote kantoren kan je gemakkelijk verschillende temperaturen realiseren in diverse zones. 

Bureau verwarming

Een bureau verwarming monteer je onder het bureau, zodat je nooit meer last hebt van koude benen en voeten. Dit is ideaal voor werknemers die het sneller koud hebben. Infrarood verwarming kan je inzetten als hoofdverwarming of als bijverwarming, zoals het bureau paneel. Wil je meer weten over bureau verwarming? Neem vrijblijvend contact op met Welltherm België. 

Zuinig bedrijven verwarmen

Bedrijfspanden zijn vaak goed geïsoleerd, waardoor een infrarood verwarming nog beter tot zijn recht komt. Een ir verwarming heeft weinig energie nodig om tot een lekker warme temperatuur te komen. Infrarood verwarming monteer je aan de muur of het plafond. 

belgie garage verwarming

Verwarmen van industriële omgevingen

Industriële panden zoals magazijnen, loodsen, bedrijfshallen en garages zijn vaak moeilijk te verwarmen. Het gebouw is meestal niet goed geïsoleerd en daarbij gaan ook vaak deuren open en dicht. Deze ruimte verwarmen met warme luchtblazers is een onbegonnen taak. De warme lucht waait namelijk zo naar buiten toe. 

De enige beste en zuinig manier om een industrie pand te verwarmen is met infrarood. Met een industriële infrarood verwarming bespaar je al snel 70 tot 80% op de energiekosten en dat zonder in te leveren op het warmte gevoel. 

Het verwarmen van een loods, bedrijfshalf of opslagruimte was nog nooit zo eenvoudig, zuinig en duurzaam. De elektrische stralers maken gebruik van de korte golf infrarood straling welke niet gevoelig is voor wind of tocht. 

Verwarm ook jouw loods, werkplaats, garage, bedrijfshal of magazijn met onze krachtige korte golf infrarood heaters. We komen graag bij je op locatie langs om vrijblijvend advies te geven hoe jouw industrieel pand te voorzien van infrarood warmte. 

Veeleisende industriële werkplaatsen

Industriële infrarood heaters zijn tevens inzetbaar op locaties onder zware omstandigheden. Zoals vochtige, tochtige of natte ruimtes. Met onze heaters kan je ook explosie gevaarlijke omgevingen verwarmen, zoals ATEX-zones. Maar ook voeding- en levensmiddelen werkplekken en assemblage loodsen.

Elektrische korte golf heater

Je wilt als bedrijf besparen op energiekosten of overstappen naar duurzaam elektrisch verwarmen. Met onze industriële infrarood heaters verwarmen je gasloos, duurzaam en op een efficiënte wijze. Je behoud daarbij een constante temperatuur. De korte golf heaters hebben géén opwarmtijd.

Kostenbesparende IR heater

De industriële korte golf heaters zetten maar liefst 93 tot 95% van de energie om in warmte. Vanwege deze hoge conversie is het rendement uiteraard ook hoog. Daarnaast behoeft een infrarood straler geen onderhoud. Bespaar op verbruik, installatie en onderhoud kosten. 

In alle RAL kleuren verkrijgbaar

kies voor INFRAROOD VERWARMING

welltherm hot yoga paneel

Hotyoga studio verwarming

De Welltherm Hotyoga infrarood verwarming zorgt ervoor dat in korte tijd in de studio ruimte een hoge temperatuur wordt bereikt. Daarnaast zorgen de hot yoga warmtepanelen voor een juiste vochtigheidsgraad. Geen beslagen ramen en muffe lucht. Voor de Hotyoga en Pilates lessen is een temperatuur van 40 graden Celsius nodig. 

Met de speciale hoge temperatuur panelen van Welltherm bereik je dit binnenklimaat op een snelle en efficiënte wijze. De hot yoga verwarming wordt maximaal 190 graden en hangen daarom aan het plafond. Buiten handbereik en het zorgt ervoor dat de warmte naar beneden straalt. Daar waar de yogi’s de oefeningen doen. 

Interesse in de hot yoga panelen? Maak een afspraak met ons, we kunnen ook bij jouw studio afspreken.

Wellness bedrijven

De infrarood panelen van Welltherm zijn allen spatwaterdicht en daardoor geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes. Zoals in de badkamer, maar ook zien we de panelen vaak terug in wellness centra’s, sauna’s en spa’s. 

De infrarood verwarming met handdoekdroger zien we dan ook vaak terug. Verkrijgbaar met foto alsmede in iedere RAL kleur. En natuurlijk niet de vergeten de infrarood spiegel panelen. Geen last van beslagen spiegels in een sauna ruimte.

Een infrarood verwarming krijtbord geeft niet alleen warmte, maar het is gelijk een paneel waar je met echt krijt op kan schrijven. Schrijf bijvoorbeeld de aanbieding op, of de openingtijden. Een krijtbord paneel zien we ook vaak terug in de horeca waar het dagmenu op staat. 

Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw bedrijf of onderneming te verwarmen met infrarood straling.

badkamer-verwarming-spiegel-infrarood-paneel-infrarood-verwarming-handdoekdroger-20 bedrijven

Welltherm is de toekomst van verwarmen

iedereen stapt over op elektriciteit