welltherm belgie logo

Infrarood verwarming voor bedrijven

Verwarming voor bedrijven

Welltherm

Een goed binnenklimaat zorgt voor een hogere productiviteit en gezonde medewerkers, Welltherm infrarood verwarming voor bedrijven zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. De gelijkmatige warmte verdeling voorkomt tocht, stof circulatie en droge lucht.

Jouw medewerkers kunnen zich beter concentreren op het werk en hebben minder last van verkoudheid. De infrarood verwarming van Welltherm kan worden opgehangen aan het plafond of aan de muur.

Door de draadloze thermostaten bedien je de infrarood panelen van Welltherm individueel. Vooral in grote kantoren realiseer je eenvoudig verschillende temperaturen voor verschillende afdelingen.

Middels deze moderne manier van elektrisch verwarmen heeft jouw personeel het niet meer koud of te warm. Je creëert daardoor voor iedereen een ideale werkomgeving. Met minder ziekteverzuim en lagere bedrijfskosten.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Infrarood verwarming bedrijfspand

Welltherm

Door de efficiënte verwarmingstechniek, zijn de Welltherm infrarood panelen bijzonder geschikt voor gebruik in commerciële omgevingen. De warmtepanelen zijn geschikt voor zowel kleine bedrijven als voor kantoren, winkelcentra, markthallen en galeries. De infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren en hebben geen extra ruimte voor sturing of leidingwerk nodig.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Besparing op energiekosten

Met infrarood verwarming kunnen bedrijven wel tot 50% op de energiekosten besparen. Aangezien je de radiator individueel kan ontwerpen, passen ze gemakkelijk in het concept van jouw bedrijf. Of gebruik het infrarood paneel voor reclame doeleinden en print het warmtepaneel bijvoorbeeld met het bedrijfslogo.

Welltherm infrarood panelen kan je gebruiken in elke industriële sector, omdat het oppervlak krasvast en zuurbestendig is. De verwarmingspanelen zijn gemakkelijk te monteren en werken plaatsbesparend in fabrieken, garages, werkplaatsen, magazijnen en archieven waar ruimte meestal beperkt is. De slanke lange golf infrarood panelen van 2 cm installeer je aan het plafond of wand. 

Infrarood verwarming voor grote en kleine bedrijven

Infrarood verwarming voor bedrijven betekent een directe besparing op de bedrijfskosten. Bovendien verwarmen bedrijven duurzaam zonder CO2 uitstoot in combinatie met groene stroom. Elektrisch verwarmen voor bedrijven is de oplossing voor duurzaam en zuinig verwarmen. 

Voor grote of kleine bedrijven, industriële werkomgevingen of sport studio’s. Welltherm heeft de oplossing voor iedereen. Welltherm infrarood verwarming wordt toegepast in de woningbouw, utilitaire bouw zoals ziekenhuizen en scholen en industriële omgevingen. Denk hierbij aan het verwarmen van loodsen, magazijnen en garages. 

Welltherm biedt lange golf infrarood panelen aan voor woningen te verwarmen en korte golf infrarood straling voor industriële werkplek verwarming. Maar ook terras verwarming voor particulieren en horeca bedrijven. Wij hebben voor iedere situatie een infrarood warmte oplossing. 

Voordelen infrarood voor bedrijven

– Snelle en eenvoudige montage
– Energiezuinig en duurzaam
– Geen onderhoudskosten
– Eenvoudige bediening
– Gezond binnen klimaat
– Hoge kwaliteit infrarood verwarming
– Unieke designs
– Tot wel 50% energiebesparing
– Lage en hoge temperatuur verwarming
– CO2 neutraal
– Geen luchtcirculatie, maar directe warmte
– 5 jaar garantie

Unieke Welltherm ESHC-technologie

bespaar tot 50% op de energiekosten

Garage, magazijn en loods verwarming

Infrarood verwarming is heel goed in staat een zone of werkplek te verwarmen. Dit is ideaal in ruimtes zoals een garage, magazijn of loods waar alleen de werkplek verwarmd hoeft te worden waar het personeel aan het werk is. Met de industriële stralers van Welltherm bespaar je direct energie door alleen zone gericht te verwarmen. 

Een industrieel pand is vaak niet goed geïsoleerd en daarbij komt ook dat deuren geregeld open en dicht gaan. Door deze ruimte met warme luchtblazers te verwarmen is een onbegonnen zaak. De warmte waait namelijk regelrecht naar buiten. 

De oplossing voor industriële omgevingen zijn de korte golf infrarood stralers van Welltherm. Deze infrarood verwarming is niet gevoelig voor tocht of wind bewegingen. Het geeft instant warmte. Doordat infrarood verwarming niet de lucht verwarmd, maar direct de mensen en objecten heb je het dus altijd aangenaam warm. 

Onze Industriële infrarood heaters zijn tevens inzetbaar op locaties onder zware omstandigheden. Zoals vochtige, tochtige of natte ruimtes. Met onze heaters kan je ook explosie gevaarlijke omgevingen verwarmen, zoals ATEX-zones. Maar ook voeding- en levensmiddelen werkplekken, assemblage loodsen en zware en lichte constructie loodsen. 

Zuinige kantoor verwarming

Het verwarmen van kantoren is niet altijd even makkelijk. Het is niet voor niets dat dmeest voorkomende klacht onder het personeel het binnenklimaat betreft. De individuele warmtebehoeften maakt het verwarmen van kantoren en bedrijven lastig. 

Het is vaak zeer inefficiënt om een grote bedrijven met kantoortuinen en kamers te verwarmen middels een conventioneel verwarmingssysteem . Dit vanwege de temperatuur schommelingen en koude lucht circulatie. 

De beste temperatuur op kantoor om in te werken is gemiddeld 22°C. Iedereen heeft het lekker warm. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is eveneens niet goed. Dit kan zelfs voor medewerkers met hart- en vaatproblemen gevaarlijk zijn. 

Met infrarood panelen verwarm je de kantoorruimtes naar ieders wens. Naast alle voordelen van infrarood verwarming is het voor bedrijven zeer spaarzaam om ruimtes apart van elkaar te verwarmen. Hierdoor kan voor iedere werkplek de gewenste temperatuur afzonderlijk worden ingesteld middels de thermostaat. 

Mocht het op een werkplek nog te koud zijn, dan heb je de mogelijkheid om een bureau verwarming of mobiele verwarming toe te voegen. 

Welltherm is de duurzame verwarming

Kies voor infrarood panelen

Hoge temperatuur panelen

De hoge temperatuur panelen zijn speciaal ontwikkeld voor plafondmontage. Deze infrarood verwarming haalt een maximale temperatuur van maar liefst 190 graden Celsius. Daardoor zijn ze ideaal voor het verwarmen van grote hallen, hoge gebouwen of in sport studio’s. 

De Welltherm hoge temperatuur verwarming wordt vaak gebruikt in hot yoga studio ruimtes. Bij het beoefenen van de hot yoga, hot pilates of bikram dient het binnenklimaat tussen de 35 en 40 graden te zijn. De speciale hotyoga infrarood verwarming komt hier goed van pas. 

Met de hotyoga verwarming van Welltherm is de studio binnen de kortste keren op hoge temperatuur zodat de hotyoga lessen kunnen starten. Daarnaast zorgen de hot yoga warmtepanelen voor een juiste vochtigheidsgraad. Geen beslagen ramen en muf binnenklimaat. Voor de Hotyoga en Hot Pilates lessen is een temperatuur van 40 graden Celsius benodigd. 

Heb je interesse in onze hoge temperatuur infrarood verwarming? Of wil je meer weten over hoe wij jouw studio kunnen voorzien van de hotyoga infrarood verwarming? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We kunnen ook een afspraak maken bij jou in de studio ruimte. 

Design verwarming infrarood

Welltherm heeft een grote keuze aan design verwarming. Wij leveren naast de grote hoeveelheden infrarood verwarming voor bedrijven ook aan particulieren. Er zijn tal van ontwerp mogelijkheden. Een infrarood verwarming met structuur heeft een marmeren look of kies voor een kleuren paneel. De RAL infrarood verwarming is in iedere gewenste kleur verkrijgbaar. 

Of personaliseer de infrarood verwarming met persoonlijke foto of afbeelding. Ook zeer geschikt voor bedrijven. Je kan bijvoorbeeld het bedrijfslogo erop laten bedrukken. Het oppervlak van het paneel is gemaakt van verhard veiligheidsglas of metaal. 

Met een spiegel infrarood verwarming in de badkamer heb je nooit meer een beslagen spiegel na het douchen. Een infrarood verwarming kunst is als een schilderij aan de wand. De krijtbord infrarood verwarming beschrijf je keer op keer met echt krijt. Handig in de keuken voor de boodschappenlijst of op kantoor als brainstorm paneel. 

De lange golf infrarood panelen van Welltherm worden standaard zonder frame geleverd. Wil je het foto of kunst paneel inlijsten? Dan is dat heel goed mogelijk met de kaders infrarood panelen. De ontwerp mogelijkheden van onze infrarood verwarming is enorm groot. Laat ons je adviseren of koop direct in onze online shop. 

Standaard 5 jaar garantie

Kies voor Welltherm