Infrarood verwarming kunst

welltherm infrarood paneel print

Welltherm infrarood verwarming kunst

Verwarming als kunst aan de muur

Een Welltherm infrarood verwarming bedrukt met een foto of beeld is als kunst aan de muur. Met een infrarood verwarming kunst monteer je een strak warmte element aan de muur zonder in te leveren op design. Kies je eigen beeld uit, want jij bent de kunstenaar van je eigen infrarood verwarming. 

Je kiest zelf een mooi beeld uit. Dit kan berg landschap van Zwitserland zijn, een afbeelding van de bekende schilder Rembrandt of Picasso. De afbeelding bedrukken wij wij middels een speciale techniek op het oppervlakte van het infrarood paneel. 

Vervolgens monteer je het infrarood verwarmingspaneel met de meegeleverde montagebeugel aan de muur. Niemand ziet dat jij een verwarming aan de wand hebt hangen. Totdat je het warmte paneel aan zet, en je de comfortabele warmte voelt.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Onzichtbare verwarming in huis

Welltherm

Met een gepersonaliseerd glas of metaal infrarood paneel steel jij de show. De ruimte wordt energiezuinig verwarmd door de aangename stralingswarmte, terwijl de infrarood verwarming onzichtbaar is. 

Het is onderdeel van je inrichting. Daarom is deze infrarood verwarming kunst aan de muur. Vraag Welltherm België naar de mogelijkheden voor jouw kunst verwarming. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

welltherm infrarood paneel print kunst

Wat is een infrarood verwarming kunst?

Een infrarood verwarming kunst is een kachel en kunstwerk in één, welke je vervolgens aan de muur monteert. Het verwarmingspaneel straalt lange golf c-stralen uit. Deze warmtestralen zijn vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. 

De objecten en mensen in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsten het vervolgens opnieuw de ruimte in. Deze moderne manier van verwarmen is duurzaam, aangenaam en gezond. Daarnaast bespaar je gelijk op de kosten van verwarmen. 

In tegenstelling tot een conventionele radiator heb je met infrarood warmtepanelen geen circulatie van de lucht. Daardoor zweeft er ook geen stof of bacteriën in de lucht. Daarnaast is de lucht niet droog, waardoor je geen last hebt van droge ogen, neus of huid. 

Met een schilderij infrarood verwarming bespaar je ruimte, aangezien het paneel slechts 2 cm dik is. Wens je een mooie lijst om het kunstpaneel? Geen probleem, je kan kiezen uit iedere RAL-kleur. De Welltherm LED kaders infrarood panelen zijn maximaal 3 cm dik. Duurzame warmte met zuinige LED verlichting.

Bespaar kosten met infraroodverwarming

Met infraroodverwarming bespaar je direct op kosten van verwarmen. De kosten zijn onder te verdelen in verbruiks-, installatie- en onderhoudskosten. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij de energie wordt omgezet in infrarode straling die direct objecten en mensen verwarmen. 

De opwarming van de muren zorgen voor een extra temperatuur stijging van 2 à 3 graden. De thermostaat verwarming kan je daardoor lager zetten, waardoor je met iedere graad 6% kosten bespaart. Ir paneel heeft geen opwarmtijd en verwarmt alleen de ruimte waar het nodig is. Infraroodpaneel is daardoor de meest duurzame verwarming en zuinig in verbruik. 

Ten tweede is de installatie van een ir warmte paneel is eenvoudig en snel. Je hoeft geen nieuwe leidingen in de woning aan te leggen of bestaande leidingen te verleggen. Het enige wat je nodig hebt is een elektriciteitsaansluiting. 

Bovendien geniet je met een infrarood verwarmingssysteem van een onderhoudsvrij leven. Dit komt omdat een infraroodverwarming geen draaiende onderdelen heeft. De pure luxe panelen hebben een levensduur van 30-35 en misschien nog wel langer. Mocht je verhuizen, dan neem je de warmtepanelen gewoon mee. 

welltherm infrarood paneel print kunst
welltherm infrarood paneel print kunst

Metalen of glazen kunst verwarming

Bij de verwarming met kunst kan je kiezen voor een glas of metalen oppervlakte. Een glazen paneel is deze gemaakt van verhard ESG-H veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas extreem sterk is en dat bij een mogelijke breuk stompe glassplinters ontstaan.

Dankzij de IP54 klasse zijn de Welltherm glas- en metalen panelen spatwaterdicht en daardoor veilig te gebruiken in natte ruimtes, zoals de badkamer. Voor deze ruimte kan je kiezen voor een schilderij verwarming met handdoekdroger. Ideaal voor een comfortabele badkamer. 

Bij een glazen paneel is de afwerking van jouw foto print met glans en zijn de kleuren zeer diep. Bij een metalen front lijkt de kunst verwarming op een canvas paneel. Voor beide uitvoeringen is het mogelijk om een frame erom heen te plaatsen. Net zoals bij een echt schilderij.

Alle verwarmingspanelen van Welltherm zijn veilig en van zeer hoge Duitse kwaliteit. Ze dragen het hoogwaardige Duitse TÜV keurmerk, wat betekent dat ze aan zware kwaliteitseisen voldoen. De ESHC techniek zorgt voor een gelijke warmteverdeling van het paneel en daarbij voor een hoog rendement. 

Maar liefst 5 jaar garantie

INFRAROOD panelen

Kunst verwarming kopen

Je bent overtuigd van de kracht van de Welltherm infrarood panelen en je wilt een kunst verwarming kopen. Hoe gaat dit in zijn werk? Je kiest een foto, print of motief uit welke je op het paneel van glas of metaal wilt laten bedrukken. Wij printen het beeld middels de nieuwste technologie op het warmtepaneel. 

Ga nooit zelf een infraroodpaneel verven of beplakken. Vanwege de hoge temperaturen van 120 graden Celsius die het oppervlak bereikt, is gewone verf niet toereikend. Naast dat eigen verf gaat bladderen, heb je ook warmteverlies. Laat het over aan dé specialist van Welltherm. 

Het oppervlak van het glazen infrarood warmtepaneel is kras- en zuurbestendig. Dit betekent dat de afdruk de glans en kleuren langdurig behouden. Zelfs als je het paneel schoonmaakt met een vochtige doek. Het metalen infrarood paneel is afgewerkt met een poedercoat laag, waardoor je meer een canvas uitstraling krijgt van de print.

Infrarood verwarming kunst combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een warmtepaneel welke tevens mag opvallen in jouw woning. Zoals de infrarood verwarming Stone Art. De kunst verwarming is tevens verkrijgbaar met logo als infrarood verwarming bedrijven

welltherm paneel print infrarood verwarming foto
badkamer-verwarming-spiegel-infrarood-paneel-infrarood-verwarming-handdoekdroger Welltherm

Kies voor Welltherm

Kies voor de energiezuinig en duurzame infrarood verwarming van Welltherm. Made in Germany, wat betekent dat ze een zeer hoog rendement opleveren.

Kostenbesparing
Welltherm infrarood verwarming heeft een laag stroomverbruik. Bovendien is de installatie eenvoudig en snel dankzij de meegeleverde installatie beugel. 

Duurzame verwarming
De Welltherm infrarood verwarming heeft geen onderhoudskosten en in combinatie met groene stroom zijn ze CO2 neutraal. 

Ruimte besparend
Dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm zijn de Welltherm infrarood panelen ruimte besparend. Ze passen daardoor op iedere vrije wand en plafond. 

Hoge kwaliteit
Welltherm infrarood panelen zijn van hoge kwaliteit en beschikken over vele keurmerken, zoals Made in Germany, TÜV en VDE. Zuinig in verbruik. 

Welltherm is de toekomst van verwarmen

iedereen stapt over op elektriciteit