welltherm belgie logo

Infrarood verwarming kunst

Infrarood verwarming met kunst afdruk

Welltherm schilderij verwarming

Welltherm schilderij verwarming, kunst met een grote K. Deze Welltherm infrarood verwarming kunst past in elke woning. Het warmtepaneel is een meester in vermomming als het als schilderij niet enkel je woning opfleurt maar ook nog lekker verwarmt.

Onze infrarood panelen komen in alle maten en met elke bedrukking die je maar wenst. De Welltherm schilderij verwarming past in iedere woonkamer, van klassiek tot modern.

Om je vele jaren te laten genieten van deze verwarming, worden de motieven ingebakken via een emailleren proces op de achterkant van het beschermglas. Hierdoor vervaagt de afbeelding niet en behoud het de mooie intense kleuren. 

Heb je een speciale foto die je graag aan de muur ziet hangen? Welltherm maakt van deze foto een warme afdruk.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Infrarood verwarming met foto

Kies de foto van je leven

Het oppervlak is krasvast en zuurbestendig, de foto panelen behouden hun glans en kleur langdurig. Wenst je een persoonlijk schilderij, kies dan voor de infrarood verwarming met persoonlijke foto afdruk. Kies de perfecte foto voor jouw verwarmingspaneel. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Wat is een infrarood verwarming met kunst?

Een infrarood verwarming met kunst is een kachel en schilderij in één, welke je vervolgens aan de muur monteert. De Welltherm infraroodpanelen met kunst afdruk stralen lange golf c-stralen uit. Deze warmtestralen zijn vergelijkbaar met de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. 

De objecten en mensen in de ruimte slaan de infrarood warmte lang op. Tevens weerkaatsen de ir stralen op bijna alles wat in de kamer staat. Deze moderne manier van verwarmen is duurzaam, comfortabel en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Bovendien verbruik je weinig energie waardoor het kostenbesparend elektrisch verwarmen is. 

Ten opzichte van conventionele kachels heb je met infrarood warmtepanelen geen luchtcirculatie. Er zweven daarom geen stof of bacteriën in de lucht, wat veel gezonder is. Daarnaast droogt de lucht niet uit. De vochtigheidsgraad is optimaal, waardoor je geen last hebt van droge ogen, neus of huid. 

Met een schilderij infrarood verwarming bespaar je ruimte, aangezien het paneel slechts 2 cm dik is. De Welltherm LED kaders infrarood panelen zijn maximaal 3 cm dik, waardoor ze ruimte besparend zijn. 

Metalen of glazen oppervlak

Bij de infrarood verwarming met kunst kan je kiezen voor een glazen of metalen warmte oppervlak. Een glazen paneel is gemaakt van verhard ESG-H veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas extreem sterk en robuust is. Mocht het paneel onverhoopt breken dan ontstaan er enkel stompe glassplinters.

Dankzij de IP54 klasse zijn de Welltherm glas- en metalen panelen spatwaterdicht en daardoor veilig te gebruiken in natte ruimtes, zoals de badkamer. Voor deze ruimte kan je kiezen voor een schilderij verwarming met handdoekdroger beugels. 

Een glazen paneel met kunst opdruk wordt afgewerkt in glans. Daardoor zijn de kleuren diep en helder. Bij een metalen front lijkt de kunst verwarming op een canvas paneel. Voor beide uitvoeringen is het mogelijk om een frame erom te plaatsen. Net zoals bij een echt schilderij.

Alle verwarmingspanelen van Welltherm zijn veilig en van zeer hoge Duitse kwaliteit. Ze dragen onder andere het hoogwaardige Duitse TÜV en VDE keurmerk wat betekent dat ze aan zware kwaliteitseisen voldoen. De ESHC techniek zorgt voor een gelijke warmteverdeling van het paneel en daarbij voor een hoog rendement. 

Unieke Welltherm ESHC-technologie

Bespaar tot 40% op de stookkosten

Hoe het proces in zijn werk gaat

Je wilt graag een infrarood verwarming met kunst opdruk kopen in Nederland. Hoe gaat het proces in zijn werk? 

Heel eenvoudig, je kiest de foto, beeld of patroon uit welke je op het oppervlak van het paneel wilt laten bedrukken. Je maakt de keuze tussen een metalen of glazen paneel. Vervolgens print Welltherm middels de nieuwste technologie het beeld af op het ir paneel. 

Ga nooit zelf een infraroodpaneel verven of beplakken. Vanwege de hoge temperaturen die het oppervlak bereikt (120 graden Celsius) is gewone verf niet toereikend. Naast dat de verf gaat bladderen, heb je ook een warmteverlies. Laat het bedrukken van een schilderij verwarming over aan de specialisten van Welltherm. 

Het oppervlak van het glazen infrarood warmtepaneel is kras- en zuurbestendig. Dit betekent dat de afdruk de glans en kleuren langdurig behouden. Zelfs als je het paneel schoonmaakt met een vochtige doek. Het metalen infrarood paneel is afgewerkt met een mooie poedercoat laag. 

Infrarood verwarming kunst combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een warmtepaneel welke tevens mag opvallen. Niet alleen thuis zijn de kunst panelen prachtig, maar ze zijn ook verkrijgbaar met logo als infrarood verwarming voor bedrijven. Met of zonder frame en eventueel ook met led-verlichting. 

Kosten besparen met elektrische verwarmen

Je huis elektrisch verwarmen is een slimme en kostenbesparende keuze. Met infrarood verwarming bespaar je niet alleen op het verbruik, maar ook op de installatie- en onderhoudskosten. 

Infrarood verwarming werkt anders dan een cv kachel. Infrarood panelen zetten de energie om in infrarood straling waarmee het direct de mensen en objecten verwarmd. De opwarming van de muren zorgen voor een extra temperatuur stijging van 2 à 3 graden. Daardoor kan je de thermostaten lager zetten. 

Met iedere graad verlaging bespaar je 6% op de verbruikskosten. Ir paneel heeft nauwelijks opwarmtijd en verwarmt alleen de ruimte waar het nodig is. Infrarood warmtepaneel is daardoor de zuinige en effectieve verwarming. 

Bovendien is de installatie van een ir warmte paneel eenvoudig en snel. Je hoeft geen nieuwe leidingen aan te leggen of bestaande leidingen om te leggen. Er komen geen breek werkzaamheden aan de pas. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektra. 

Daarbij komt ook nog dat je geen onderhoudskosten hebt. Dit komt omdat een infrarood verwarming geen draaiende onderdelen bevat. Onze Welltherm infrarood panelen hebben een levensduur van 30 jaar en misschien nog wel langer. Mocht je verhuizen, dan neem je de verwarmingspanelen gewoon mee. 

Welltherm is de duurzame verwarming

Kies voor infrarood panelen

Kies voor dé zuinige en duurzame verwarming

Kies voor de energiezuinig en duurzame infrarood verwarming van Welltherm. Handgemaakt in Duitsland. Dit betekent dat ze een hoog rendement opleveren tegen lage verbruikskosten.

Kostenbesparing
Welltherm infrarood verwarming heeft een laag energieverbruik. Bovendien is de installatie eenvoudig en snel dankzij de meegeleverde installatie beugel. 

Duurzame verwarming
De Welltherm infrarood verwarming heeft geen onderhoudskosten en in combinatie met groene stroom zijn ze CO2 neutraal. 

Ruimte besparend
Dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm zijn de Welltherm infrarood panelen ruimte besparend. Ze passen daardoor op iedere vrije wand en plafond. 

Hoge kwaliteit
Welltherm infrarood panelen zijn van hoge kwaliteit en beschikken over vele keurmerken, zoals Made in Germany, RoHS, TÜV en VDE.

De voordelen van infrarood verwarming Kunst

– Uniek design met eigen gekozen foto of beeld
– Met of zonder frame verkrijgbaar
– Snelle montage
– Eenvoudige bediening
– Gezonde warmte
– Hoge kwaliteit en service
– Energiezuinig
– Eenvoudige installatie
– 5 jaar garantie

Het Duitse Welltherm verwarmingssystemen zijn van de hoge kwaliteit. Veilige verwarming voor mens en dier. 

Standaard 5 jaar garantie

Kies voor Welltherm