welltherm belgie logo

Krijtbord infrarood verwarming

Krijtbord infrarood verwarming Welltherm

Welltherm krijtbord beschrijf je met echt krijt

Noteer de boodschappenlijst of memo’s op de krijtbord infrarood verwarming van Welltherm. “Melk, suiker, 6 eieren” of “Schat, het eten staat in de frigo!“.

Notities of een persoonlijk bericht, de zwart-matte afwerking van deze uitvoering geeft je de mogelijkheid om de kamer gelijkmatig en milieuvriendelijk te verwarmen. En tegelijkertijd de oppervlakte te gebruiken als een beschrijfbaar memo paneel.

Vooral in keukens kunnen Welltherm infraroodpanelen geïntegreerd worden als een stijl element dat elegant in het interieur opgaat. Daarnaast is een infrarood verwarming krijtbord zeer goed toe te passen in de kinderkamer. 

Krijtbord is er ook als infrarood verwarming voor bedrijven zoals voor horeca ondernemers, wellness centra’s en kantoren. Alsmede voor scholen.  

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Kenmerken krijtbord infrarood paneel

Welltherm krijtbord verwarming

– Je beschrijft het krijtbord paneel met echt krijt.
– Eenvoudig schoonmaken met vochtige doek.
– Ideaal voor ruimtes, zoals keuken, kinderkamer, scholen en restaurants.
– Gemakkelijk installatie dankzij de muurbeugel.
– Efficiënte infrarood warmte.
– 5 jaar garantie

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Installatie krijtbord infrarood verwarmingspaneel

De installatie van een krijtbord infrarood verwarmingspaneel is eenvoudig en verloopt snel. Bij de aankoop is een montagebeugel en installatie pakket meegeleverd. Deze bestaat uit muurbeugel, boormal, pluggen, schroeven en instructie. 

Dankzij het goede montage systeem biedt het een stabiele en veilige ophanging. Welltherm panelen zijn geschikt voor horizontale als verticale montage. 

Let op, een krijtbord verwarming is geen magneetbord. Doordat het infrarood paneel een temperatuur van 120°C kan bereiken, mag je het nooit beplakken met tape of magneten. Het oppervlak van het warmtepaneel mag tevens nooit geblokkeerd zijn, dit verminderd namelijk de warmte-afgifte. 

Krijtbord keuken verwarming

Met een krijtbord keuken verwarming geniet je van een comfortabele woonkeuken. Met de slimme thermostaten van Welltherm, die geïntegreerd zijn in de krijtbord panelen, stel je eenvoudig de tijd in hoe laat de verwarming aan moet springen. Je bedient de verwarming eenvoudig via de op je mobiele telefoon.

Als bijverwarming is onze infrarood krijtbord verwarming ideaal in te zetten in de keuken. Altijd een warme keuken als je ’s morgens je eerste kopje koffie van de dag drinkt. Dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm verspillen infrarood panelen geen waardevolle ruimte. Ze kunnen perfect geïntegreerd worden bij de keuken inrichting.

De Welltherm infrarood warmtepanelen hebben een snelle reactietijd en zijn daardoor binnen enkele minuten warm. De meest zuinige infraroodverwarming. 

Krijtbord paneel in de kinderkamer

Naast de keuken is een Welltherm krijtbord infrarood verwarming tevens erg geschikt voor in de kinderkamer. Kinderen kunnen erop tekenen en dat terwijl ze genieten van een warme kamer. Neem gekleurd krijt voor een nog beter resultaat van de schetsen. 

Welltherm infrarood verwarming heeft geen scherpe randen of punten, waardoor ze veilig zijn om in de kinderkamer aan de wand te monteren. Bovendien zijn de ir panelen beveiligd met overhittingssensoren. Mocht het paneel te warm worden, dan schakelt deze automatisch uit. 

De krijtbord infrarood verwarming kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms.

Unieke Welltherm ESHC-technologie

Bespaar tot 40% op de stookkosten

Hoge Duitse kwaliteit verwarming

Het oppervlak van de Welltherm krijtbord verwarming is gemaakt van ESG-veiligheidsglas. Dit glas heeft een thermische behandeling ondergaan waarbij het glas wordt verhit naar 700°C om het vervolgens met een shockeffect te laten afkoelen. Hierdoor wordt het glas in een spanningstoestand gezet en verkrijgt het een hoge buigvastheid en elasticiteit. 

Dankzij de Duitse hoge infrarood technologie bereiken de krijtbord panelen met een laag vermogen een hoog oppervlakte temperatuur van 120°C. Je behaalt een hoog rendement met lage energiekosten. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet naar warmte. De krijtbord verwarming is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Tijdloos design

Een krijtbord infrarood verwarming is functioneel en heeft een tijdloos design. Het functionele aspect van deze infrarood verwarming is dat je het met echt krijt beschrijft. Maar ook het uiterlijk speelt een belangrijke rol. De krijtbord panelen zijn strak en stijlvol en passen bij ieder kamer ontwerp. 

Met een dikte van 2,2 cm en afgeronde hoeken geven dit warmtepaneel een tijdloos design. Het infrarood krijtbord bewijst de dubbele functionaliteit in de keuken, maar ook in de studeerkamer, kantoor of kinderkamer. Zelfs in de restaurants is dit memobord een blikvanger, een grote menukaart waar de warmte van afstraalt. 

Standaard 5 jaar garantie

Kies voor Welltherm

Directe kostenbesparing met infrarood verwarming

Infrarood verwarming onderscheidt zich van andere verwarmingen op het gebied van kostenbesparing, onderhoud en gezondheid. Infrarood verwarming is geruisloos, geurloos en onderhoudsvrij. Bovendien is de installatie van een warmtepaneel eenvoudig en snel. 

Doordat een infrarood verwarming geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan heb je geen onderhoudskosten. Ten opzichte van een conventionele kachel is de installatie van een infrarood paneel eenvoudig. Je hoeft immers geen extra leidingen aan te leggen. Het enige wat je nodig hebt is een elektriciteit aansluiting. 

Onze infrarood oplossingen

De krijtbord verwarming is strak vormgegeven. Evenals de andere infrarood glas panelen in design uitvoering. Wat dacht je van een spiegel infrarood verwarming in de badkamer. Nooit meer een beslagen spiegel. Een infrarood verwarming kunst of infrarood verwarming met persoonlijke foto. 

Kies voor gekleurde RAL infrarood verwarming welke verkrijgbaar is alle RAL kleuren en tinten. Een infrarood verwarming Stone Art uitvoering heeft een marmeren look, welke prachtig staat aan de muur in de woonkamer. 

Met Welltherm infrarood panelen vind je altijd een passende oplossing die perfect kan worden geïntegreerd in jouw woonconcept. Eventueel met LED kaders verlichting. Ook geschikt als hotyoga infrarood verwarming in studioruimtes. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw woning, kantoor of bedrijfspand te verwarmen. 

Bespaar energie met

thermostaten verwarming