welltherm belgie logo

Infrarood verwarming met persoonlijke foto

Persoonlijke foto op het infrarood paneel

Ontwerp je eigen Welltherm infrarood verwarming

Bij Welltherm heb je de mogelijkheid om een persoonlijke infrarood verwarming met foto te ontwerpen.

Heb je een leuke vakantie- of familiefoto, een collage of een persoonlijke herinnering die je wilt vereeuwigen? Dat kan met de Welltherm infrarood verwarming met persoonlijke foto.

Met design infrarood panelen van Welltherm kan je alle kanten op. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp je eigen foto verwarming. Dit kan een foto van een vakantie zijn, een afdruk van een schilderij van Monet of een beeld van een pittoresk dorpje in Italië.

Met de infrarood foto verwarming breng je kleur en beeld in de kamer. Dankzij de slanke panelen van 2 tot 3 cm is het een strak verwarmingselement aan de muur. Het is tevens mogelijk om het foto warmtepaneel te voorzien van een frame. Net zoals bij een echte ingelijste foto.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Infrarood verwarming met een persoonlijke foto

Eigen foto op jouw Welltherm infrarood paneel?

Infrarood verwarming met persoonlijke foto behoud je altijd een mooie warme herinnering. Neem contact met ons op en stuur je foto of afbeelding naar ons op. Toegelaten formaten zijn jpg, .jpeg, .gif, .png, .pdf. Voor de bestandsgrootte geldt hoe hoger de resolutie, hoe mooier het beeld op het oppervlak van de foto verwarming komt. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Metalen of glazen verwarming met foto

Het oppervlak van het foto infrarood verwarmingspaneel is gemaakt van metaal of hoogwaardig ESG veiligheidsglas dat brandwerend is. Daarnaast is het in staat om een oppervlakte temperatuur aan te kunnen van maar liefst 120 graden Celsius.

Uit veiligheidsoogpunt worden de muurpanelen van Welltherm niet warmer van 85 graden Celsius. Een warmtepaneel binnen handbereik moet je namelijk kunnen aanraken. Met een infrarood wandpaneel is er tevens geen gevaar op brandwonden of blaren en is veilig voor mensen en dieren.

Het metalen foto paneel zonder frame is zeer dun, slechts 1,7. De infrarood verwarming gemaakt met een glazen oppervlak is slechts 2,2 cm dik. Je kan ook kiezen voor LED kaders infrarood panelen van metaal of glas kiezen welke 3 cm dik zijn. Om het paneel zit dan een omlijsting met LED verlichting.

Infrarood paneel met foto bedrukking

Een infraroodverwarming werkt met lange golf infrarood straling. Deze zijn vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV. Niet de lucht wordt verwarmd, maar infrarood verwarming warmt direct de objecten en mensen op. De meubels, vloer en muren slaan de warmte lang op. 

Je kan daardoor gerust een raam openzetten voor ventilatie, zonder daarbij veel warmteverlies te hebben. Bovendien weerkaatsen de ir-stralen bijna op alles in de ruimte. Indien jij je in het stralingsbereik van 3 à 4 meter bevindt, voel je van alle kanten de heerlijke warmte. 

Daarnaast heeft infrarood warmte een therapeutische werking op ons gestel. Door de warmte ontspannen spieren, verlicht het gewrichtspijnen en verbetert de bloedsomloop. 

Eigen design maken

Hoe de bestelling van een infrarood verwarming met persoonlijke foto in zijn werk gaat. Je kiest de foto of afbeelding die je op het paneel wilt hebben. Je kiest het warmtepaneel uit, metaal of glas. Het bestand met hoge resolutie geef je aan ons door. Middels de nieuwste technologie drukken wij de afbeelding op de infrarood verwarming af.

Een foto-afdruk op een glaspaneel heeft diepe kleuren en een zijdeglans of mat afwerking. Het oppervlak van het glazen infrarood warmtepaneel is kras- en zuurbestendig. Bij een afdruk op een metalen paneel is het oppervlak afgewerkt met een poedercoat laag. Daardoor lijkt de foto meer op een canvas afdruk.

Unieke Welltherm ESHC-technologie

Bespaar tot 40% op de stookkosten

Infrarood paneel bedrukking is vakwerk

De bedrukking van een infraroodpaneel is vakwerk. Ga daarom nooit zelf een warmtepaneel verven of beplakken. Vanwege de hoge temperaturen van 120 graden Celsius die het oppervlak bereikt, is gewone verf niet toereikend. Naast dat eigen verf gaat bladderen, heb je ook warmteverlies. Laat het daarom altijd over aan dé vakmensen van Welltherm. 

Infrarood verwarming foto combineert de efficiënte warmte met een prachtig ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een warmtepaneel welke tevens mag opvallen in jouw woning. Ook verkrijgbaar met een afdruk van logo’s of beelden voor bedrijven. Meer weten over infrarood verwarming voor bedrijven? Neem contact met ons op.

Voordelen zijdeglans infraroodverwarming met foto

– Weinig benodigde ruimte nodig door het slanke warmtepaneel.
– Zeer efficiënte en effectieve verwarmingstechnologie.
– Ontelbare individuele ontwerp mogelijkheden.
– Eenvoudige installatie aan de muur.
– Aangename directe warmte middels gezonde infrarood stralen.
– Geruisloos en geurloos verwarmen.
– Leverbaar met of zonder frame.
– Bediening via slimme of geïntegreerde thermostaat.
– 5 jaar garantie

Standaard 5 jaar garantie

Kies voor Welltherm

Bespaar energie met thermostaten

Met de thermostaten regeling bespaar je op het energieverbruik. Dit komt doordat de verwarming niet constant aan staat. Met een intelligente thermostaat leert de warmte- en tijdvereisten van de ruimte die moet worden geregeld. Dankzij het voorspellende algoritme past de thermostaat zich vervolgens automatisch aan. 

Dit resulteert in een aanzienlijk lager energieverbruik en tegelijkertijd verbeterd comfort met een halve afwijking rond de ingestelde doeltemperatuur. Met iedere graad dat je de thermostaat naar beneden bijstelt bespaar je 6% op de verbruikskosten. De bediening van het Welltherm radiografische besturingssysteem vind plaats via de ontvanger of via de smart home app. 

Stijlvolle infrarood verwarming Welltherm

Infrarood verwarming met persoonlijke foto combineert de zuinige warmte met een stijlvol ontwerp. Het is een blikvanger in iedere kamer of op kantoor. De warmtepanelen met foto worden standaard geleverd zonder frame. Maar het is ook mogelijk om het fotopaneel in te lijsten. Optioneel met een led-verlichting frame. 

Het foto paneel is strak vormgegeven. Evenals de overige infrarood verwarming in design uitvoering. Wat dacht je van een spiegel infrarood verwarming voor in de badkamer, nooit meer last van een beslagen spiegel. Een infrarood verwarming kunst ziet eruit als een schilderij of een krijtbord infrarood verwarming welke je met echt krijt beschrijft. 

Met Welltherm infrarood panelen vind je altijd een passende oplossing die perfect kan worden geïntegreerd in jouw woonconcept. Koop direct in onze online shop. 

Welltherm is de duurzame verwarming

Kies voor infrarood panelen