welltherm belgie logo

Infrarood verwarming Stone Art

Infraroodpaneel verwarming Stone Art uitvoering

Welltherm marmeren look paneel

Optimale aanpassing aan jouw omstandigheden met een infrarood verwarming Stone Art uitvoering. De Welltherm marmeren look panelen passen zich aan als een kameleon.

Het ruwe oppervlak wordt individuele bewerkt en kan zo volledig onopvallend in de gegeven structuur geïntegreerd worden. 

Dit frameloze model is slechts een paar centimeter van de muur verwijderd en maakt het ideaal voor integratie in kantoor-of woonruimte.

Kan je nog niet kiezen? Welltherm heeft alvast 15 modellen voor je uitgekozen welke allen een natuurlijke of marmeren look hebben. Vraag naar onze Stone Art serie of koop direct in onze online shop.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Welltherm Stone Art panelen

Breng structuur aan in de kamer

Onze zogenoemde Welltherm Stone Art serie heeft 15 verschillende structuur opties waar je uit kan kiezen. Allen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn veelzijdig in te zetten. Zit jouw structuur paneel er niet tussen? Geen probleem, wij kunnen iedere patroon, afbeelding of foto op een infrarood verwarming kunst bedrukken. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Hoog rendement met elektrische infrarood verwarming

De elektrischen energiezuinige verwarming. De Welltherm infrarood panelen hebben vele voordelen ten opzichte van andere ir verwarming.

De verwarmingspanelen van Welltherm halen een oppervlakte temperatuur van 120°C. De Welltherm hoge temperatuur verwarming haalt zelfs een oppervlakte temperatuur van 190°C. Infrarood panelen van andere merken halen bij een gelijk vermogen vaak maar een temperatuur van 95°C. 

Welltherm maakt gebruik van een unieke opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het verwarmingsrendement neemt daardoor met 30% toe ten opzichte van andere merken infrarood panelen.

Unieke ESHC-technologie

Dankzij de ESHC-technologie wordt de warmte optimaal verdeeld over het structuur oppervlak, waardoor je een hoog rendement behaalt. Met het isolatie materiaal aan de achterkant heeft onze infrarood verwarming met structuur een zeer laag warmte verlies aan de achterzijde. 

De Welltherm panelen worden standaard geleverd met een handige montage beugel waardoor de montage van het warmtepaneel aan de muur of plafond eenvoudig is. Infrarood panelen leveren een aangename warmte zonder lucht te verplaatsen. Dit zorgt voor een gezond binnenklimaat met een goede vochtigheidsgraad. 

Door het plaatsen van één of meerdere panelen is het mogelijk om afscheid te nemen van de traditionele gas CV ketel met radiatoren en volledig over te schakelen naar elektrisch verwarmen. Gasloos en duurzaam je woning verwarmen.

Vermogen en maten tabel Welltherm Stone Art

Afmetingen (cm)

Vermogen (W)

Geschikt voor m2

40 x 90 x 2,2

360

5 à 7

60 x 60 x 2,2

370

5 à 7

60 x 90 x 2,2

580

8 à 12

40 x 150 x 2,2

625

9 à 13

60 x 120 x 2,2

780

11 à 16

60 x 150 x 2,2

930

13 à 19

 

Welltherm is de duurzame verwarming

Kies voor infrarood panelen

Duurzame infrarood verwarming

Welltherm infrarood verwarming draagt bij aan een beter milieu en helpt je tevens hoge kosten te besparen op onderhoud en verbruik. Doordat er bij het verwarmen met infrarood geen fossiele brandstoffen wordt gebruikt, heb je tevens geen CO2-uitstoot. Gebruik altijd groene stroom of energie opgewekt uit de zonnepanelen of windmolens.

Doordat je geen gas gebruikt, bespaar je ook nog eens enorm op de gasrekening. Afhankelijk van de isolatiewaarde van jouw woning bespaar je met infrarood panelen tussen de 30 en 50% op de energie kosten. Elektrisch verwarmen met infrarood warmtepanelen is dé zuinige, duurzame en moderne manier! .

Kenmerken glas infrarood verwarming met structuur

– Smalle constructie, 2,2 cm dik
– Kleine wandafstand, ca. 50 mm
– Frameloos
– Verticale en horizontale wandmontage mogelijk
– Plafondmontage mogelijk
– Hoogwaardig veiligheidsglas met enkele ruit met heat Soak test (ESG-H)
– Glasranden met C-snede
– Afgeronde hoeken (straal 5 mm)
– Behuizing vuurvast gegalvaniseerd en zwart geëmailleerd
– Twee geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars
– Zeer efficiënte isolatie aan de achterkant
– 185 cm verbindingskabel met Schuko-stekker 

Unieke Welltherm ESHC-technologie

Bespaar tot 40% op de stookkosten

Werking infraroodpaneel

Een infrarood verwarming werkt met onschadelijke infrarode warmtestralen, net als de heerlijke zonnestralen, die de ruimte vervolgens verwarmen. Infrarood verwarming zendt ook directe warmtegolven naar je muren, meubels, vloer en mensen. Je bedient de warmtepanelen met een plug-in, wifi of inbouw thermostaat.

De warme infraroodstralen weerkaatsen bijna overal op, zodat je huis of kantoor op een natuurlijke manier sneller en gemoedelijker warm wordt. Net als de zon wordt de muur of een meubelstuk ook opgewarmd. De opwarming van wanden en objecten zorgt voor een extra stijging in kamertemperatuur van 2 tot 3 graden. Infrarood panelen sluit je aan op elektriciteit en de energie wordt omgezet in warme infraroodstraling.

Ontvang 5 jaar garantie

Welltherm infrarood verwarming staat bekend om haar Duitse degelijkheid. Hoge kwaliteit panelen met een hoog rendement. Standaard ontvang je maar liefst 5 jaar garantie. Alle Welltherm infraroodpanelen zijn voorzien van het keurmerk “Made in Germany”, TÜV getest voor veilig en efficiënte werking. Bevatten het RoHS certificaat wat staat dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. 

Onze infrarood panelen zijn handgemaakte en aangepaste producten van de hoogste normen in productiekwaliteit. Een bewijs van de hoogste kwaliteit en productveiligheid zijn de onze DIN EN ISO 9001: 2015 gecertificeerde productiefaciliteit in Lüdenscheid, evenals de VDE- certificering van onze glasverwarming systemen en de TÜV-certificering van onze metaalserie. 

In alle ral kleuren verkrijgbaar

Kies voor infrarood verwarming

Infrarood verwarming met structuur kopen

De Welltherm infrarood verwarming met structuur koop je in één van onze showrooms in de Nederland of België. Welltherm heeft diverse partners met showrooms verspreid over de Benelux. 

Wil je meer informatie, of met een adviseur spreken? Kom dan een keer langs in één van de winkels. Onze infrarood adviseurs beantwoorden jouw vragen en leggen je alles uit over elektrische verwarmen met infrarood. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Welltherm infrarood verwarming direct te kopen in onze webshop.

Kenmerken Welltherm infrarood verwarming:
– Individueel gemaakt in iedere gewenste kleur, foto of beeld naar keuze.
– 100% Made in Germany met de nieuwste verwarmingstechnologie.
– Ruimtebesparend warmtepaneel, 2 tot 3 cm dun.
– Snelle levering en productietijd.
– 5 jaar garantie.

Met Welltherm infrarood panelen vind je altijd een passende oplossing die perfect kan worden geïntegreerd in jouw woonconcept.

Welltherm design verwarming

Welltherm heeft een grote keuze aan design verwarming. Naast de infrarood verwarming met structuur met marmeren look, kan je ook kiezen voor een kleuren paneel. De RAL infrarood verwarming is in iedere gewenste kleur verkrijgbaar. 

Om personalisme de infrarood verwarming met persoonlijke foto of afbeelding. Ook zeer geschikt als infrarood verwarming voor bedrijven. Bedruk het paneel bijvoorbeeld met het bedrijfslogo. 

Met een spiegel infrarood verwarming in de badkamer heb je nooit meer een beslagen spiegel na het douchen. Een infrarood verwarming kunst is als een schilderij aan de wand. De krijtbord infrarood verwarming beschrijf je keer op keer met echt krijt. Handig in de keuken voor de boodschappenlijst, maar ook ideaal voor de kinderkamer. 

De hoge temperatuur panelen, de hotyoga infrarood verwarming, van Welltherm zijn speciaal ontwikkeld om hotyoga of hot pilates ruimtes snel en gezond te verwarmen naar 38 tot 42 graden Celsius. De mogelijkheden van verwarmen met infrarood is enorm groot. Heb je vragen of wil je meer weten over onze infrarood oplossingen? Neem dan contact met ons op. 

Standaard 5 jaar garantie

Kies voor Welltherm