Infrarood verwarming Stone Art

Welltherm print art infrarood panelen

Welltherm infrarood verwarming Stone Art

Paneel past zich aan als een kameleon

De Welltherm infrarood verwarming Stone Art past zich naar jouw omgeving aan. Het oppervlaktepaneel is verkrijgbaar in vele mooie kleuren met structuur. De infrarood panelen met structuur zijn gemaakt gehard glas met glans afgewerkt. Deze Welltherm Stone Art serie is kunstzinnig en past in iedere ruimte. 

Welltherm infrarood panelen met marmer look structuur zijn breed inzetbaar in wand en plafond oplossingen. Welltherm Stone Art infrarood panelen zijn de ideale oplossing voor onder andere de woonkamer, slaapkamer, kantoor, entree hal en badkamer. De Stone Art panelen zijn verkrijgbaar in vele kleur formaties, vermogens en afmetingen. Met of zonder led kaders en als thermostaat verwarming.

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Welltherm Stone Art serie

Marmeren look warmtepanelen

Deze zogenoemde Welltherm Stone Art serie heeft 15 verschillende structuur opties waar je uit kan kiezen. Allen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn veelzijdig in te zetten. Zit jouw structuur paneel er niet tussen? Geen probleem, wij kunnen iedere patroon, afbeelding of foto op een infrarood paneel bedrukken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

welltherm infrarood paneel print kunst

Zuinig verwarmen met infrarood

Dankzij de ESHC-technolgie wordt de warmte de energie optimaal verdeeld over het structuur oppervlak, waardoor je een hoog rendement haalt. Met het isolatie materiaal aan de achterkan hebben deze Stone Art warmtepanelen bovendien een zeer laag warmte verlies aan de achterzijde. 

De Welltherm panelen worden standaard geleverd met een handige montage beugel waarmee het paneel snel en gemakkelijk aan de wand of het plafond kan worden gemonteerd. Infrarood panelen leveren een aangename warmte zonder het verplaatsen van lucht.

Door het plaatsen van één of meerdere panelen is het mogelijk om afscheid te nemen van de traditionele gas CV ketel met radiatoren en volledig over te schakelen naar elektrisch verwarmen. Gasloos en duurzaam je woning verwarmen.

Efficiënt en effectief huis verwarmen

De infrarood verwarming van Welltherm staat bekend als de meest efficiënte en energiezuinige elektrische verwarming. De Welltherm infrarood panelen hebben veel voordelen ten opzichte van andere merken.

De Stone Art infraroodpanelen van Welltherm halen een oppervlaktetemperatuur van 120 0C. De Welltherm hoge temperatuur panelen halen zelfs een oppervlaktetemperatuur van 180 tot 190 graden Celsius. Infraroodpanelen van andere merken halen bij een gelijk wattage vaak maar een temperatuur van 95 graden Celsius.

Welltherm maakt gebruik van een unieke opbouw waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infrarood warmtestraling. Het rendement neemt hierdoor tot wel 30% toe ten opzichte van reguliere warmtepanelen.

welltherm infrarood paneel print kunst
Welltherm print-art ral kleur infrarood verwarming

Vermogen en maten tabel Welltherm Stone Art

Afmetingen (cm)

Vermogen (W)

Geschikt voor m2

40 x 90 x 2,2

360

5 à 7

60 x 60 x 2,2

370

5 à 7

60 x 90 x 2,2

580

8 à 12

40 x 150 x 2,2

625

9 à 13

60 x 120 x 2,2

780

11 à 16

60 x 150 x 2,2

930

13 à 19

Welltherm is de toekomst van verwarmen

iedereen stapt over op elektriciteit

badkamer-verwarming-spiegel-infrarood-paneel-infrarood-verwarming-handdoekdroger-15.jpg

Duurzaam verwarmen

Welltherm Stone Art infraroodpanelen dragen bij aan een beter milieu en helpen je tevens geld te besparen op de energie rekening. Doordat er bij het verwarmen met infrarood geen fossiele brandstoffen wordt gebruikt, heb je geen CO2-uitstoot. Gebruik altijd groene stroom of energie opgewekt uit de zonnepanelen op je dak. 

Doordat je geen gas gebruikt, bespaar je ook nog eens enorm op de gasrekening. Afhankelijk van de isolatiewaarde van jouw woning bespaar je tussen met infrarood panelen tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten. Elektrische verwarmen met infrarood warmtepanelen is dé zuinige, duurzame en moderne manier! 

Kenmerken Stone Art glas infrarood verwarming

– Smalle constructie, 2,2 cm dik
– Kleine wandafstand, ca. 50 mm
– Frameloos
– Verticale en horizontale wandmontage mogelijk
– Plafondmontage mogelijk
– Hoogwaardig veiligheidsglas met enkele ruit met heat Soak test (ESG-H)
– Glasranden met C-snede
– Afgeronde hoeken (straal 5 mm)
– Behuizing vuurvast gegalvaniseerd en zwart geëmailleerd
– Twee geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars
– Zeer efficiënte isolatie aan de achterkant
– 185 cm verbindingskabel met Schuko-stekker 

 

Welltherm print-art-welltherm

Bespaar energie met

welltherm krijtbord keuken

Hoge Duitse kwaliteit en 5 jaar garantie

Welltherm infrarood verwarming staat bekend om haar Duitse degelijkheid. Hoge kwaliteit panelen met een hoog rendement. Standaard ontvang je maar liefst 5 jaar garantie. Alle Welltherm infraroodpanelen zijn voorzien van het keurmerk “Made in Germany”, TÜV getest voor veilig en efficiënte werking. Bevatten het RoHS certificaat wat staat dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. 

Onze infrarood panelen zijn handgemaakte en aangepaste producten van de hoogste normen in productiekwaliteit. Een bewijs van de hoogste kwaliteit en productveiligheid zijn de onze DIN EN ISO 9001: 2015 gecertificeerde productiefaciliteit in Lüdenscheid, evenals de VDE- certificering van onze glasverwarming systemen en de TÜV-certificering van onze metaalserie. 

Waar Welltherm structuur paneel kopen?

De Welltherm infrarood panelen met structuur van koop je in één van onze showrooms in de Benelux. Welltherm heeft diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België. 

Wil je meer informatie, of met een adviseur spreken? Kom dan een keer langs bij één van onze showrooms. Onze infrarood experts staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Uiteraard kan je de Welltherm infrarood verwarming ook kopen in onze online winkel. Hier staan alle modellen infraroodpanelen weergegeven. 

Kenmerken Welltherm infrarood verwarming:
– Individueel gemaakt in iedere gewenste kleur, foto of beeld naar keuze.
– 100% Made in Germany met de nieuwste verwarmingstechnologie.
– Ruimtebesparend warmtepaneel, 2 tot 3 cm dun.
– Snelle levering en productietijd.
– 5 jaar garantie

welltherm-stone-art-004-scaled-1.jpg

Maar liefst 5 jaar garantie

INFRAROOD panelen

Werking en designs van infrarood verwarming

Een infrarood verwarming werkt met onschadelijke infrarode warmtestralen, net als de heerlijke zonnestralen, die de ruimte vervolgens verwarmen. Infrarood verwarming zendt ook directe warmtegolven naar je muren, meubels, vloer en mensen. Je bedient de warmtepanelen met een plug-in, wifi of inbouw thermostaat.

De warme infraroodstralen weerkaatsen bijna overal op, zodat je huis of kantoor op een natuurlijke manier sneller en gemoedelijker warm wordt. Net als de zon wordt de muur of een meubelstuk ook opgewarmd. De opwarming van wanden en objecten zorgt voor een extra stijging in kamertemperatuur van 2 tot 3 graden. Infrarood panelen sluit je aan op elektriciteit en de energie wordt omgezet in warme infraroodstraling. 

Diverse design uitvoeringen

Er zijn verschillende soorten infrarood verwarmingen om je woning te verwarmen. Je kan ze allemaal op een mooie manier verwerken in de inrichting. Bijvoorbeeld de plaatsing van infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat aan het plafond of aan de muur. Ook is er een speciale terrasverwarming als je lekker buiten wilt zitten op een koudere avond. 

Plafond montage

Bij plafondmontage is een grotere warmtedekking te bereiken dan bij muurmontage. Bij plafond panelen hoef je ook geen rekening te houden met meubels die in de weg staan. De infrarood verwarming kan overal aan het plafond bevestigd worden. 

Bij verlaagde plafonds integreer je de infrarood verwarming in het plafond, waardoor deze bijna onzichtbaar is. In zeer grote ruimtes, zoals restaurants of bedrijven met kantoortuinen, is plafondmontage met name handig omdat je niet de hele ruimte hoeft te verwarmen. Advies is om bij een plafond paneel altijd een wifi of ingebouwde thermostaat te kiezen. 

Krijtbord, spiegel of kleuren paneel

Naast de Welltherm infrarood verwarming met structuur kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een infrarood verwarming krijtbord welke prachtig in de keuken of kinderkamer staat. Je beschrijft het krijtbord paneel met echt krijt. Een infrarood spiegel paneel in de badkamer zorgt ervoor dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt. 

Met de RAL-kleur infrarood verwarming kies je de kleur of tint die bij je interieur past. Een opvallende kleur of subtiel, net wat jij mooi vindt. De hoge temperatuur panelen, de hotyoga infrarood verwarming, van Welltherm zijn speciaal ontwikkeld om hotyoga of hot pilates ruimtes snel en gezond te verwarmen naar 38 tot 42 graden Celsius. De mogelijkheden van verwarmen met infrarood is enorm groot. Heb je vragen of wil je meer weten over onze infrarood oplossingen? Neem dan contact met ons op. 

welltherm infrarood paneel print infrarood verwarming foto
welltherm krijtbord contact