LED Kaders infrarood panelen

welltherm infrarood paneel print

LED kaders infrarood panelen als omlijsting

Welltherm frames

Standaard worden alle infrarood panelen van Welltherm zonder frame geleverd. Het is ook mogelijk om LED kaders infrarood panelen te kopen. Om de infrarood verwarming zit een omlijsting waarbij kleine led-verlichting in is verwerkt. Je haalt hiermee het beste van twee werelden naar voren. 

Duurzame led verlichting met energiezuinige infrarood verwarming.Uiteraard is het belangrijkste aan een infrarood verwarming dat deze een heerlijke warmte verspreidt in de kamer. Daarnaast is het ook fijn als de infrarood panelen goed opgaan in de ruimte en ze daarnaast ook licht geven. Met een inbouwframe komt het infrarood paneel gelijk met het plafond of muur. 

Kaders met leds zien we vaak terug bij de plafond panelen en als infrarood spiegel verwarming in de badkamer. Met de montage frames voor het plafond verzinken de panelen in het plafond. 

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Infrarood panelen met kaders

Infrarood verwarming met LED

De Welltherm LED kaders infrarood panelen zijn onmiskenbaar, een aangename aanwinst voor iedere woning. Van spiegel infrarood verwarming in de badkamer tot schilderij verwarming met een Rembrandt motief in de woonkamer. 

Jouw fantasie kent geen grenzen meer. Lijst je infrarood verwarming in met een led kader, zodat je profiteert van zuinige verwarming met verlichting. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Welltherm België.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

welltherm wit paneel

Subtiele kleur infrarood panelen

Infrarood panelen zijn er in vele soorten uitvoeringen. Zoals de infrarood verwarming krijtbord, foto en kunst. Je kan ook kiezen voor een effen kleuren paneel. Wil je een subtiele verwarming aan de muur of plafond die niet opvalt en qua kleur opgaat in je interieur?

Onze witte of crème kleurige infrarood panelen met of zonder led kaders zijn daar een geschikte optie voor. Door de strakke vormgeving en neutrale kleuren hebben deze warmtepanelen een modern en stijlvol uiterlijk. Ze passen in elk interieur en kunnen op vele plaatsen geïnstalleerd worden. 

Je kan het warmtepaneel bijvoorbeeld op een voetsteun plaatsen of aan de muur monteren. Wanneer je een grotere ruimte wilt verwarmen, zoals een woonkamer, is het vaak verstandiger om meerdere panelen aan te schaffen. Waaronder ook de plafond kaders infrarood panelen. Plafond panelen hebben een grotere warmte verspreiding van boven, waarbij ook de vloer heerlijk warm wordt. 

Inbouwframes plafond

Als er geen vrij muuroppervlak beschikbaar is, raden we aan het paneel aan het plafond te monteren. In de vorm van een mat wit metalen paneel valt dit nauwelijks op en is het optimaal geplaatst voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit staat bijvoorbeeld mooi in de woonkamer, gang, kinderkamer, keuken of slaapkamer. 

De installatie met infbouwframes plafond Welltherm is een ideale oplossing voor verwarming en verlichting in één. Je gebruikt namelijk het elektriciteitspunt in het plafond voor beide. Daarnaast hangt het infrarood paneel strak aan het plafond en heb je ook gemakkelijk toegang tot onderhoud zonder een enkele schroef los te maken. Een infrarood verwarming maak je schoon met een vochtige doek. 

welltherm infrarood paneel print kunst

Kaders infrarood glaspanelen

De Welltherm kaders infrarood glaspanelen combineren een stijlvol ontwerp met maximale efficiëntie. De glaspanelen zijn gemaakt van extra sterk ESG veiligheidsglas. Deze warmtepanelen maken gebruik van de ESHC-technologie waardoor ze een maximaal rendement geven. 

Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Duurzaam en zuinig in verbruik. De glazen uitvoeringen zijn zeer divers, zoals foto, beeld, krijtbord en spiegel infrarood verwarming. Plaats de led kaders om warmtepanelen zodat je geniet van zuinige warmte en verlichting. 

De glazen infrarood verwarming is met het slanke ontwerp van 2,2 cm ruimtebesparend. Ze zijn voorzien van alle geldige veiligheidsvoorschriften en hebben een VDE-goedkeuring. 

Maar liefst 5 jaar garantie

INFRAROOD panelen

welltherm infrarood paneel print foto

Metalen infrarood panelen met kaders

De Welltherm poedercoating metalen infrarood panelen hebben een zeer hoge warmte-efficiëntie door hun speciaal gecoate oppervlak. Ze zijn licht van structuur, wit geëmailleerd en daardoor zeer krasbestendig en kleurvast. Het paneel heeft een bijzonder robuust en duurzaam verwarmingselement dat het hele oppervlak verwarmt. 

Een speciale thermische isolatie maakt de Welltherm metaalverwarming tot een uiterst efficiënt en duurzaam verwarmingssysteem en vermindert ook de warmteverliezen aan de achterkant. Hierdoor behaal je een hoog rendement uit de Welltherm metalen panelen.

Of het nu portrait, landschap of gewoon vierkant is, onze panelen kunnen naar wens worden gemonteerd aan de wand of aan het plafond. Ze bieden een stabiele, veilige grip dankzij de meegeleverde montage beugel. Ook verkrijgbaar als inbouwframe voor plafond montage. 

Uiteraard voldoen de metalen infraroodstralers aan alle geldende veiligheidsvoorschriften en hebben ze een TÜV- goedkeuring. 

De metaal paneel infrarood design verwarmingspaneel is zeer strak vormgegeven met een geborsteld aluminium rand kaders en is zeer geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld de gang, woonkamer, hobbyruimte of badkamer. Ook geschikt voor installatie in vochtige ruimtes, dankzij de IP54 klasse zijn ze namelijk spatwaterdicht. Een metaal paneel is zee licht van gewicht.

Led lichtframes

De modernste infrarood verwarming gecombineerd met led frames. Door onze led lichtframes combineer je twee werelden met elkaar. Duurzame infrarood verwarming met zuinige led verlichting. Het lichtframe is geschikt voor panelen aan de muur en plafond. het is een aantrekkelijke accessoire, vooral voor spiegelpanelen aan de wand.

Door de verlichting te integreren in de infrarood panelen houd je meer vrije ruimte over aan de muren. Dat brengt meer rust in het interieur, al kan je de vrijgekomen ruimte natuurlijk ook inpalmen om extra foto kaders of schilderijen op te hangen. 

Een ander pluspunt is dat je slechts één stroomkabel nodig hebt waarmee je zowel de infrarood verwarming als de led verlichting kunt voeden.Door de elektrische verwarming met verlichting aan het plafond te monteren heb je een verwarming en verlichting in één. 

Bij het plaatsen van een infrarood verwarming aan het plafond kom je vaak in conflict met het beperkt aantal aanwezige aansluitpunten in het plafond. Dit probleem is opgelost door een warmtepaneel met led verlichting. 

Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel de verwarming als de verlichting via één aansluitpunt. De elektrische verwarming infrarood regel je via een draadloze thermostaat. De verlichting regel je met een draadloze schakelaar. Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Welltherm België. 

Welltherm is de Duurzame verwarming

Kies voor infrarood panelen