Infrarood panelen

welltherm infrarood paneel print

Welltherm infrarood panelen voor iedere kamer

Welltherm

De Welltherm infrarood panelen zijn een ware aanvulling op jouw interieur. Verkrijgbaar in diverse prachtige designs die mogen opvallen, maar ook in diverse subtiele kleuren. Kies bijvoorbeeld RAL-kleur infrarood verwarming in wit of crème die naadloos opgaat in je kamer ontwerp. 

Dankzij het unieke beugelsysteem is de infrarood verwarming eenvoudig aan de wand of plafond te bevestigen. Of het nu portret, landschap of gewoon vierkant is, onze panelen kunnen overal worden gemonteerd. Ze bieden een stabiele, veilige montage dankzij het eenvoudige bevestiging mechanisme. 

Natuurlijk zijn onze glazen en metalen infraroodpanelen voorzien van velen veiligheidsvoorschriften en hebben een VDE of TÜV goedkeuring. 

Ik wil graag een gratis offerte ontvangen

Duitse kwaliteit infrarood verwarming

Welltherm

De infrarood verwarming van Welltherm staat voor Duitse kwaliteit. Alle ir panelen worden stuk voor stuk met de hand geproduceerd in Duitsland. De hoge kwaliteit uit zich in een hoog rendement. 

Je bespaart met de infrarood panelen van Welltherm wel tot 40% op de energiekosten ten opzichte van een traditionele verwarming. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

badkamer verwarming

Badkamer infraroodpanelen

De badkamer is de koudste en meest vochtige ruimte in een woning. In deze ruimte wil je snel genieten van warmte. De opwarmtijd van een Welltherm paneel is slechts 8 tot 15 minuten. Je voelt vrijwel direct de warme stralen op je huid vallen. De infrarood panelen zijn veilig en geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes, dankzij de IP45-klasse zijn ze namelijk spatwaterdicht.

Een veel geziene combinatie in de badkamer is een infrarood spiegel verwarming en een handdoekdroger. Met een spiegel infrarood paneel heb je nooit meer last van een beslagen spiegel. Met het paneel met handdoek beugels profiteer je van een warmte badkamer en droge handdoeken. De infrarood verwarming is gemaakt van metaal of verhard glas. Ook mooi in de badkamer zijn de spiegels met led kaders infrarood panelen.

Een groot voordeel van infrarood verwarming badkamer is dat de muren ook warm worden en de vochtigheidsgraad op niveau blijft. Doordat de muren warm worden verdwijnen schimmels. Gezonde warmte in de badkamer. 

Woonkamer verwarming

Je hebt een mooie woonkamer die stijlvol is ingericht. Een doorn in het oog zijn de lelijke ouderwetse radiatoren. De oplossing voor dit probleem zijn de Welltherm design panelen. Dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm vallen de warmtepanelen niet op. Ze gaan naadloos op in het interieur. Je kan kiezen voor iedere RAL-kleur infrarood verwarming.

Je kan ook voor opvallende panelen kiezen. Zoals de infrarood verwarming kunst panelen. Deze kan je laten bedrukken met een eigen gekozen afbeelding, bijvoorbeeld een Rembrandt print. Het is als een schilderij aan de muur. Of personaliseer het infraroodpaneel met een eigen gekozen foto. Infrarood verwarming foto is uniek en heerlijk warm, alsmede de marmeren look infrarood verwarming Stone Art. 

welltherm infrarood paneel
welltherm paneel print

Slaapkamer infrarood verwarming

Voor de slaapkamer is een infrarood spiegel wandpaneel ideaal. Naast warmte heb je gelijk een passpiegel bij de hand. Bij voorkeur installeer je een wandpaneel tegenover de buitenmuur, zodat deze ook warm wordt. Het voordeel is dat het vocht gelijk uit de buitenmuur trekt, waardoor de isolatie beter werkt en je een gezonder slaap klimaat creëert. 

Infrarood panelen slaapkamer zorgen voor de juiste luchtvochtigheid. Je hebt hierdoor een goede ademhaling, betere nachtrust en geen schimmels in de muren. De infrarood panelen slaapkamer zijn geurloos en geruisloos. Daardoor kan jij bij de juiste lage temperaturen slapen. Bedien de panelen met een thermostaat ,waarop je 9 panelen kan aansluiten.

Kinderkamer warmtepaneel

De kinderkamer kan je prachtig aankleden met een ir warmtepaneel, bijvoorbeeld met een beeld infraroodpaneel. Hierop kun je een mooie foto laten drukken in de vorm van bijvoorbeeld Disney of een race auto. Of kies een fel gekleurd paneel die opvalt in de kinderkamer of babykamer.

Een infrarood verwarming krijtbord is ook ideaal. Het is een verwarming en schoolbord in één toestel. Het paneel kan je namelijk met echt krijt beschrijven of tekenen. Het verwarmingspaneel veeg je na gebruik eenvoudig schoon met een vochtige doek. De panelen in de kinderkamer zijn veilig. Ze zijn voorzien van overhittingssensoren en hebben geen scherpe randen of punten. 

Welltherm print-art-welltherm

Bespaar energie met

Spiegel infrarood verwarming

Hoe infrarood panelen werken

Infrarood panelen werken anders dan een traditioneel verwarmingssysteem, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme lucht stroom krijg je het warm. De infrarood panelen werken volgens het principe van de zon. Hoe de zon de aarde verwarmt, verwarmt een infrarood paneel de objecten en mensen in de kamer.

Doordat een ir verwarming niet de lucht verwarmd maar de objecten in de kamer heb je geen luchtcirculatie. Dit brengt als voordeel mee dat er geen stofdeeltjes in de lucht zweven, waardoor het binnenklimaat beter is. Volwassenen en kinderen die last hebben van hun bronchiën hebben hier veel baat bij. 

Een ander voordeel is dat de vochtigheidsgraad zeer goed is. Je hebt geen last van een te droge lucht, wat je wel met een cv verwarming hebt. Hierdoor heb je geen droge ogen, lippen en huid meer. 

De warmtepanelen werken door middel van stralingswarmte. De onschadelijke infrarode warmtestralen dringen de kamer binnen, net als de warme zonnestralen. Infrarood verwarming zendt daarnaast directe warmtegolven naar de muren, meubels en vloer. 

De warme lange infraroodstralen weerkaatsen overal op. De ruimte wordt op een natuurlijke manier sneller en aangenaam warm. Net als de zon die de naar binnen schijnt. 

Waarom kiezen voor Welltherm?

Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden. Je kiest voor Welltherm omdat deze energiezuinig en duurzaam in verbruik zijn. Het is van hoogstaande Duitse kwaliteit.

Kostenbesparing: 

Welltherm infrarood panelen hebben een laag stroomverbruik. Bovendien is de installatie eenvoudig en snel dankzij de meegeleverde installatie beugel. 

Duurzame verwarming:

De Welltherm infrarood verwarming heeft geen onderhoudskosten en heeft in combinatie met groene stroom geen CO2 uitstoot. 

Ruimte besparend:

Dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm zijn de infraroodpanelen ruimte besparend. Ze passen daardoor op iedere vrije wand en plafond. 

Hoge kwaliteit:

Welltherm infrarood panelen zijn van hoge kwaliteit en beschikken over vele keurmerken, zoals Made in Germany, TÜV en VDE. Dit levert een hoog rendement.

Maar liefst 5 jaar garantie

INFRAROOD panelen

welltherm paneel print infrarood verwarming foto

Maten en vermogen

Afmetingen (mm)Vermogen (W)Spanning (V)Temperatuur max. (°C)
  600 x 600370230120
  900 x 600575230120
1200 x 600780230120
1500 x 600930230120
  900 x 400360230120
1200 x 400490230120
1500 x 400625230120

energiezuinige en duurzame

INFRAROODpanelen